Şimdi Ara

Açılış sayfasını değiştiremiyorum ne bu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Açılış sayfasını değiştiremiyorum ne bu

açılış sayfası değiştirilmiyor ne yapmalıyım
    sanırım trojen yedim kaspersky olmasına ragmen

• Ad-Aware adlı programı internetten indirmen gerekiyor. Trojan değil Spyware yemişsin...
  • az önce indirdim onuda taramada yaptı quarantina dedim
    kritik objeler bulunduktan sonra ne yapmalıyım
    quote:

Orjinalden alıntı: kaladze

Ad-Aware adlı programı internetten indirmen gerekiyor. Trojan değil Spyware yemişsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empiress101 -- 30 Haziran 2007; 10:11:54 >
  • Forum da çok az bir arama yapmış olsan bu konu hakkın da ne kadar topic açıldığını görecektin. Aşşağıda verdiğim yöntemle açılış sayfasında auto blank da dahil hiç birşey görmezsin. explorer simgesinin üstüne gel ve sağ tıkla özellikleri seç. HEDEF kısmında ki yazının en sonuna -nohome yaz tamam de .aşşağıda ki resimde görebilirsin. Bu arada sayfanı işgal eden her ne ise pc de hala var olduğunu da unutma. Bir şekil de temizlemen gerekiyor. Araştırman yeterli forum da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proteo -- 30 Haziran 2007; 10:15:03 >
  • İnternet explorera giren spywareler için çok güzel bir program var hijackthis bu programla scan yap bütün spywareleri bulup temizliyor.Bunların arasın açılış sayfasını düzeltme de var.

linkhttp://www.merijn.org/files/hijackthis.zip
  • acemilik işte...
    ancak benim explorer 7 değik
    ve hedef simgeside yok
  • Ben de İE7 kullanıyorum. Değişik olduğunu sanmıyorum en azından benim bir bilgim yok bu konu da. Özelliklerde kısa yol u seç orada olmalı. Resime dikkatlice bakarsan üstte görürsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: proteo

Ben de İE7 kullanıyorum. Değişik olduğunu sanmıyorum en azından benim bir bilgim yok bu konu da. Özelliklerde kısa yol u seç orada olmalı. Resime dikkatlice bakarsan üstte görürsün.

kısayol oluşturdum ancak hedef aynı şekilde yani elleyemiyorum
    web ayarlarını sıfırladım şimdi msn.com a giriyor
  • -nohome yazarken arada bir boşluk bırakmalısın.
  • hocam anlatamadım yani hedef: boşluğuna elleyemiyorum üstte verdigim fotograftaki gibi yazamıyorum yani
  • Benim gösterdiğim pencereyi görüyormusun şu an. Hedef kısmının olduğu pencereye ulaştın mı bunu söylermisin. Çünkü buraya bir yazı ekleyememene imkan yok. Explorer i neye tıklayarak açıyorsan o tıkladığın simgeye sağ tıklayıp özellikler diyeceksin hepsi bu.
  • firefox kullan
  • bahsettiğin pencere bu değil mi?kısayol oluşturarak buraya ulaştım asıl kaynakdan(explorer) hedef kısmına ulaşamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empiress101 -- 30 Haziran 2007; 10:43:41 >
  • http://rapidshare.com/files/153247/anasayfa.reg bu küçücük reg dosyasını bilgisayarına indirip açman yeterli
  • Evet

quote:

Orjinalden alıntı: empiress101

bahsettiğin pencere bu değil mi?kısayol oluşturarak buraya ulaştım asıl kaynakdan(explorer) hedef kısmına ulaşamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

http://rapidshare.com/files/153247/anasayfa.reg bu küçücük reg dosyasını bilgisayarına indirip açman yeterli

oldu walla cevap veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.