Şimdi Ara

Açılışta 6gb ram kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu bir kaç gündür düzenli olarak bilgisayar daha ve daha fazla ram yemeye başladı. Açtığım 3+1 uygulama ile %85 ram kullanımı oluyor. İşin kötüsü kullanım süresi devam ettikçe daha da artıyor ram kullanımı. Bir süre sonra oynadığım oyunumda kasmalar bile görmeye başlıyordum. Yeniden başlatınca pc düzeliyordu ancak şuan o da mümkün değil. Gereken hangi bilgi lazım nasıl verilir bilmiyorum, ancak yardımcı olmaya çalışan birisi olursa elimden geldiğince bilgi verebilirim. Lütfen yardım edin laptop daha yeni D: windows defender yüklü (win10) ve virüs taraması tam yaptım ancak birşey çıkmadı

yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim. regeditte hkeylocal machine'de ndu isimli bişeyi 4 yaptım (kapattım) araştırmalarım sonucunda internettki. problemim düzeldi ve pc'de eskiye göre gözle anlaşılmıyacak ufak bir yavaşlama harici düzeldi. sağolun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullu -- 20 Mart 2016; 2:05:58 >

• Başlangıçta çalışan programları kontrol et ve gereksiz olanları yada şüpheli bulduklarını devredışı bırak, eğer hala kasılıyorsa virüs yemiş olabilirsin.
  • Msconfig,hizmetler,an altta windowsupdate nin yaninda tiki kaldirip bastan baslatir misin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4GB Ram Takılı, 3GB görüyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.