Bilgisayarın açılışından 10 15 sn sonra bilgisayar kilitleniyor ve monitör kararıyor.
Problemimin RAM'de olmadığı kesin çünkü az önce değiştirdim. Şuan Güvenli Mod'da yazabiliyorum bunları da. Normal açtığımda Windows açıldıktan 10-15 sn sonra pc kitlenip monitör kararıyo. pc kapanmış gibi ekran ışığı yanıp sönüyo ancak kasa çalışmaya devam ediyor. Ben de reset atıyorum doğal olarak. Tüm fanları kontrol ettim, temizledim. ram ekran kartı cpu söküp taktım ama değişen birşey yok. Benzer problemi 6-7 ay önce de yaşamıştım (mavi ekran çıkıyordu yada reset atıyordu) ve o zamandan beri donanım ivmesini 0'a getirip kullanıyordum. Yeni ram aldım problem ram'dedir artık düzelteyim diye. Ancak bu sefer donanım ivmesi 0'da iken bile çalışmıyor. Sadece Güvenli Mod'da..
Bi çözümü olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi?
Güvenli Mod'da Ekran kartının driver'ını kaldırdım. Artık bilgisayar kapanmıyor. Ancak doğal olarak görüntüde kaymalar vs vs. oluyor. Ekran kartını düşük performansta çalıştıracak yazılımlar var mıdır? Yoksa tek çare yeni bir ekran kartı almam mı??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme