Şimdi Ara

açılışta disk denetlemesi yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bilgisayarıma yeni internet bağlattım ve açılışta disk denetlemesi istiyor eğer devam edersem; 1/3 denetimini yaptıktan sonra 2/3 de donuyor ve reset atmam gerekiyor eğer denetlemeyi atlarsam bilgisayar açılıyor lakin açılış çok yavaş oluyor....
    şimdiden teşekkürler...

• harddiskini tam denetlemek zorunda yoksa olmaz geri götür garantisi varsa ver.
  • ama önceden böyle bir sorun yoktu... internet bağlattıktan sonra ortaya çıktı..
    bir kere daha aynısını yapmıştı vista nın temasını yüklemiştim bilgisayarı yavaşlatmıştı ve yine aynı hatayı veriyordu kaldırınca düzeldi sizce format çözer mi bu sorunu
  • Güvenli kipte açıp denetleme yap ve tema gibi ne kurmuşsan kaldırırsın ordan olmazsa format düzeltir sanırım.
  • kardeş CHKDSK komutunu kullan eğer düzelmezse sanırım bad sectot de olabilir..:(
  • biraz daha açar mısın???

ağ desteği ile güvenli kipte açtığım zaman her hangi bir sorun vermemişti gerçi bunu geçici olarak internete bağlanabilmek için yapmıştım çünkü bir seferinde disk denetlemeyi atladığım zaman açılış dan hemen sonra bilgisayar donuyordu...
    daha sonra ki açısım da ise denetlemeyi atlayınca yavaşta olsa açıldı ve virüs taraması yaptım bulunanları sildim.. windows un sitesinden güncellemeler i yükledim...

lakin yinede başalangıçta denetleme ye giriyor ve devam edersem donuyor.. denetlemeyi atlarsam yavaş da olsa açılıyor...

aygıt çakışması olabilir dediler ama aygıt yöneticisinde her hangi bir uyarı görmedim ve sorunlu çalışan donanımda yok gibi...
  • Dostum sanırım kurduğun program herneyse sistem dosyalarını bozmuş. windows başlamadan tarama yapmıyormu? yapıyor geçiyorsa sorun yok öbür türlü güvenli kipten yedeklerini alıp formatla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kryeck -- 5 Şubat 2007; 23:52:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disk yönetimi Açılmıyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.