Şimdi Ara

AÇILIŞTA ŞU PENCERELER ÇIKIYOR,NASIL ENGELLEYEBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben win 8,1 kullanıcısıyım.9 ay önce aldığım laptop ta hiçbir sorun yok,orjinal win 8,1 yüklü geldi.günümüzdeki oyunları hala sorunsuz oynatıyor,stabil çalışıyor,yalnız son 1,5 aydır aşağıda ekran görüntülerinde gösterdiğim pencereler WİNDOWS İLK AÇILDIĞI ZAMAN ÇIKIYOR,PC Yİ HER AÇIŞTA FARKLİ BİR ÇIKIYOR.

Diyeceksiniz ki bunda ne var,iptal dersin,sağ üsteki X e basarsın devam edersin ama sorun şu ki para ihtiyacımdan dolayı ben bu laptopu yakında açık arttırma sitelerinden birinde satacam.AÇILIŞTA BU 5 PENCERENİN AÇILMAMASI GEREK.SORUNLU BİR MÜŞTERİYE ÇATARIM ,SORUN OLMADIĞINI ANLAMAZ İADE EDER.

Benim sizden ricam bu sırasıyla açılan pencerelerin ,bilgisayarı açtığımda hiç çıkmamasını sağlamanız.

Not:a)Format atamamaktayım,orjinal cd yok,pc yazılım yüklü cdsiz geldi,d diskinde recovery menü vardı yanlışlıkla onu sildiğim için otomatik format yapamıyorum.KOPYA CD İLE DE WİNDOWS KURUP SATMAK İSTEMİYORUM.
    b)Sistem geri yükleme işe yaramıyor,çünkü en yakın sistem geri yükleme noktasını pc 1 ay öncesinde oluşturmuş,BU PENCERELER 1,5 AYDIR VAR.

Saygılar,cevaplarınız çok önemli.
     AÇILIŞTA ŞU PENCERELER ÇIKIYOR,NASIL ENGELLEYEBİLİRİM? AÇILIŞTA ŞU PENCERELER ÇIKIYOR,NASIL ENGELLEYEBİLİRİM? AÇILIŞTA ŞU PENCERELER ÇIKIYOR,NASIL ENGELLEYEBİLİRİM? AÇILIŞTA ŞU PENCERELER ÇIKIYOR,NASIL ENGELLEYEBİLİRİM? AÇILIŞTA ŞU PENCERELER ÇIKIYOR,NASIL ENGELLEYEBİLİRİM?

• Ccleaner proğramını kur ve araçlar menüsünde başlangıç sekmesinin altında açılmasını istemediğin proğramları sil
  • Ağabey Advanced SystemCare 7 yükleyip oradan başlangıçda çalışacak programlardan hizmetlerden ayarlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugursoylu

Ccleaner proğramını kur ve araçlar menüsünde başlangıç sekmesinin altında açılmasını istemediğin proğramları sil

Merhaba Teşekkürler Ccleaner ile denedim olmadı.Araçlar menüsünde başlangıçı seçince çalışan programlar seçiliyor.Bu resimde gösterdiklerim yüklenmiş program değil windows un açtığı pencereler.Bir de diğer arkadaşın dediği programı kurup deneyecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B-İlimadamı

Ağabey Advanced SystemCare 7 yükleyip oradan başlangıçda çalışacak programlardan hizmetlerden ayarlayabilirsiniz.

Maalesef Advanced SystemCare 7 de sorunu çözemedi.Dediğim gibi resimde görünenler yüklenen programlar değil window un işlem yapmam için sunduğu pencereler ve bir türlü yok olmuyorlar.Program olmadıkları içi ise dediğiniz türde(cc,asc7)programlar sorunu çözemiyor.
    Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
  • görev zamanlayıcıya bir göz at derim ? olmadı teamdan bağlanabilirim kardeşim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapStarWeLet

görev zamanlayıcıya bir göz at derim ? olmadı teamdan bağlanabilirim kardeşim .

Görev yöneticisi mi?

Görev zamanlayıcıyı nasıl bulabilirim?windows 8.1 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan065

quote:

Orijinalden alıntı: ugursoylu

Ccleaner proğramını kur ve araçlar menüsünde başlangıç sekmesinin altında açılmasını istemediğin proğramları sil

Merhaba Teşekkürler Ccleaner ile denedim olmadı.Araçlar menüsünde başlangıçı seçince çalışan programlar seçiliyor.Bu resimde gösterdiklerim yüklenmiş program değil windows un açtığı pencereler.Bir de diğer arkadaşın dediği programı kurup deneyecem.

Cleaner programında araçlar başlangıç sekmesinde birçok sekme var. Zamanlanmış görevler kısmı da mevcut. Oradan bakabilirsin. Mesela bazı programların güncelleme zamanlamalarını da ordan kapatabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• windows menü sağ tık >çalıştır ı aç 'msconfig.exe' tırnaksız yaz çalıştır başlatma ya tıkla win 8 de görev yöneticisine aktarır ona tıkla oranın resmini çek at bakiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RisKoF -- 9 Haziran 2015; 23:02:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RisKoF

windows menü sağ tık >çalıştır ı aç 'msconfig.exe' tırnaksız yaz çalıştır başlatma ya tıkla win 8 de görev yöneticisine aktarır ona tıkla oranın resmini çek at bakiyim

Buyrun..

Mecburen 2 sayfa olarak ekran görüntüsü aldım,altta 2-3 program kalıyorduç
     AÇILIŞTA ŞU PENCERELER ÇIKIYOR,NASIL ENGELLEYEBİLİRİM? AÇILIŞTA ŞU PENCERELER ÇIKIYOR,NASIL ENGELLEYEBİLİRİM?

• quote:

quote:

windows menü sağ tık >çalıştır ı aç 'msconfig.exe' tırnaksız yaz çalıştır başlatma ya tıkla win 8 de görev yöneticisine aktarır ona tıkla oranın resmini çek at bakiyim

Buyrun..

Mecburen 2 sayfa olarak ekran görüntüsü aldım,altta 2-3 program kalıyorduç
     AÇILIŞTA ŞU PENCERELER ÇIKIYOR,NASIL ENGELLEYEBİLİRİM? AÇILIŞTA ŞU PENCERELER ÇIKIYOR,NASIL ENGELLEYEBİLİRİM?

classic start 8 aplicationa sağ tıkla devre dışı bırakıp yeniden başlat bakalım hala aynımı

• yada ne işe yaradığını biliyormusun
  • Satacaksanız kill disk vb. programlarla hdd'deki izleri silip sonra da format atmanızı öneririm. Yoksa basit bir recovery programıyla sildiğiniz tüm dosyalar geri getirilebilir.

• Teşekkürler artık pencereler çıkmıyor.

Sorun çözülmüştür.Cevap yazan herkese teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cabriolet1981

Satacaksanız kill disk vb. programlarla hdd'deki izleri silip sonra da format atmanızı öneririm. Yoksa basit bir recovery programıyla sildiğiniz tüm dosyalar geri getirilebilir.

İlk teslim ettiğimde alan kişi onay versin yeter.İsterse geri getirsin geçmişi saklı birşeyim yok.Elimde orjinal disk yok o yüzden format atmak istemiyorum.Saygılar
  • Başlangıç klasörüne bakın

• quote:

Teşekkürler artık pencereler çıkmıyor.

Nasıl yaptın ?

• quote:

quote:

Teşekkürler artık pencereler çıkmıyor.

Nasıl yaptın ?

İlginçtir ama dün cc cleaner ve advanced sytemcare programlarından başlangıç programlarını kontrol ettim ama hiç ayarlama yapmadım,bir ara görev yöneticisine baktım ama hiç bir yeri ellemedim sonra Advanced sistem care i sildim.Ccleaner zaten yüklü idi o saatten beri pencereler hiç açılmıyor.
  • kenan065 K kullanıcısına yanıt
    başka teknik sorunlarında ilgilenirim ama bunlarla hiç karşılaşmayınca bilgisiz kalıyorum
  • Herkese teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.