Şimdi Ara

ACİLL...2010 Focus Titanyum mu 2012 opel astra mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: speed26

ford focus opel astra ya göre sürüş dinamiği daha iyi ama yol sesi daha fazla yakıt tüketimi yine daha fazla ama dayanıklık güvenlik olarak focus yine bu karşılaştırmada önde

O zaman focus alınır:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Dayanıklılık ve güvenirlik de Focus daha önde'' lafı biraz fazla iddialı kaçmamış mı??
  • Başlığı okuyup içeriği okumadan yorum yapılmış.bilen de yazmış bilmeyende.kolay gelsin.

• Hocam o Astra'yı alana kadar sıfırını alsana aralarında sadece 3.000tl fark var

2 kapısı değişmiş boyalı araç 35.000tl etmez.

Adam resmen sizi kazıklamaya çalışıyor o fiyata sıfırı var.

Hem de bu araç 2012 model birde 18.000km sıfırı 2013 model

Hocam bence 3.000tl daha verip sıfır olanı alın sırf bakımı zartı zurtu zaten sizi üzer

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-classic-iii-1.6i-16v-hb-guvenlik-paketli-2013-md-115hp-161959150/detay

• İkisi arasından focus derim ama 08-09 civic veya 2010-11 megane'da düşünülebilir.

• focus ama daha temizine bakmanız mantıklı olur bence

• benim görüşüm böle siz farklı düşünebilirsniz yeni astra deseniz o zaman farklı yorum yapılır biz ilanda iki muadil arac arasında kıyaslama yaparak bu görüşümüz belirrttik ford focusa da da opel astra binen birisi olarak bunu söleyebiliyorum ama astra yıda yerden yere vurmuyorum focus daha iyi dedim ama fazla yakıtğını 10 ltleri gördüğünü belirteyim yine ecotec daha az yakıt harcadığını ama focusa göre göre daha az performanslı oluğunu belirttim.Bilen arkadaşlar yorum yapsın bizde dinleyelim bilip bilmeyenler yorum yapmış diyen arladaşlar forumda ki diğer arkadaşları küçümsemiş kendileri hiç b yorum yapmamışlar.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-renault-megane-1.4-t-improsser-sahibinden-cok-temiz-156725090/detay eğer aldıktan sonra satarken hemen satılmasada olur beklerim derseniz her ne kadar 1.4tce 130 un 2.eli çok zayıf olsada motor olarak bu iki motoruda fark atacak kadar peformanslı araç http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-temiz-arac-157976643/detay

• bence alırkende satarken de hızlı olsun az yaksın iyi gitsin B segmentide olur derseniz 1.6 TDI 90 230 MANUEL POLO LARADA BAKABİLİRSİNİZ MANTIKLI ARAÇ HEMDE KAZASIZ BULMA ŞANSINIZ VAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Sıfır olarak şu da var:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-0-km-garantili-2013-model-astra-1.6-hb-clasicc-iii-150831374/detay

Abi kredili mi alacaksınız?

Yok nakit alacagim hocam..

• quote:

Orijinalden alıntı: speed26

bence alırkende satarken de hızlı olsun az yaksın iyi gitsin B segmentide olur derseniz 1.6 TDI 90 230 MANUEL POLO LARADA BAKABİLİRSİNİZ MANTIKLI ARAÇ HEMDE KAZASIZ BULMA ŞANSINIZ VAR.

B segmenti dusunmuyorum hocam

• İkisi araaı da ise focus. Astranın kasa cok eskidi artık.

• Arkadaslar az once focus u ustaya gosterdim,aracta 7 parca boya oldugunu soyledi usta ki bariz belli oluyordu renk tonlarından ve cok kotu bir iscilik yapılmıs muhtemelen yetkili serviste yapılmamıs onarımları.Sonuc olarak vazgectim bu aractan 7 parca boyalı araca 33 bin vermek mantıklı gelmedi.Onerilerinizi bekliyorum 1 ay icinde arac almam lazım,gorus ve onerilerini belirten tum arkadaslara tesekkur ederim.

• lpg li kullanıcaksan focus, benzinli kullancaksan astra.
    tabi önce temizini bul, o araca bide 33 mü istiyor.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roq -- 23 Nisan 2014; 11:44:16 >
  • Astra veya focus farketmez hangisinin temizini bulursan al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roq

lpg li kullanıcaksan focus, benzinli kullancaksan astra.
    tabi önce temizini bul, o araca bide 33 mü istiyor.. :)

İstiyor ama vereni bulabilirse tabi:)

• poyraz2664 P kullanıcısına yanıt
    Hocam bütçe 3.000 ya da 4.000tl artarsa baktığın astranın sıfırını alabiliyorsun 2013 model bence onla uğraşma değmez derim zaten sen alınca bakımını yaptıracaksın kilometresi gelince bir de lastik vs. değiştirme olsa aynı paraya gelir bence imkan dahilinde sıfırını al abi hem 20.000kmdeki araca o parayı vermezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam bütçe 3.000 ya da 4.000tl artarsa baktığın astranın sıfırını alabiliyorsun 2013 model bence onla uğraşma değmez derim zaten sen alınca bakımını yaptıracaksın kilometresi gelince bir de lastik vs. değiştirme olsa aynı paraya gelir bence imkan dahilinde sıfırını al abi hem 20.000kmdeki araca o parayı vermezsin

Bahsettiginiz sıfır arac baslangıc paket olan.bu gidisle araba alamayacağım sanırım:)

• poyraz2664 P kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ilandaki araç sizin yukarıda ilk mesajda verdiğiniz araçla aynı donanıma sahip.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-classic-iii-1.6i-16v-hb-guvenlik-paketli-2013-md-115hp-161959150/detay

Aralarında 3.450 TL fark var sadece hocam ben o nedenle dedim.

Donanım aynı değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.