Şimdi Ara

ACİLL...2010 Focus Titanyum mu 2012 opel astra mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun süredir araç arıyorum en son iki araç arasında kaldım.Araçların ikisi de benzinli,focus 44 bin de 4 parça boya 1 parça değişeni var,Astra 25 binde sadece iki kapı sacı değişik.İlanları paylaşayım yorumlarsınız sevinirim.Teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2010-model-start-stop-lu-beyaz-ford-focus-titanium-hb-43000-km-d-158231559/pasif-ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2012-model-garantili-opel-astra-essentia-comfort-158888825/detay/

• Yok mu yardımcı olacak kimse arkadaslar,gorusleriniz onemli benim icin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence nokta atış iki araç ama bu araçlar değil.bu model başka araba bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

Hocam bence nokta atış iki araç ama bu araçlar değil.bu model başka araba bakın.

Mesela hocam?

• Ikisi arasindan focus diyorum ben. Astra sanki b gibi duruyor.

• İkisi de güzel araç eğer ileri zamanlarda elden çıkartmayı düşünüyorsanız, ona göre bir değerlendirme yapın, görünüş olarak ford focus hb.
  • Araçlar boyalı değişenli oda sorun değil fiyatlar bu duruma göre yüksek.focus ve astra başka daha temiz olanlarına bakın mesela.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Ikisi arasindan focus diyorum ben. Astra sanki b gibi duruyor.

Tesekkur ederim hocam su an icin focus daha agir basiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

Araçlar boyalı değişenli oda sorun değil fiyatlar bu duruma göre yüksek.focus ve astra başka daha temiz olanlarına bakın mesela.

Hocam piyasaya bakarsanız bunlar en uygunu:)fiyatlar artmıs durumda ve hala artıyor maalesef

• Beyaz Focus neredeyse 1 aydır ilanda, 35.500'den açmıştı son 10 gündür sürekli fiyat kırıyor, sahibi belli ki elden çıkarmak istiyor,aracı görme şansınız varsa araç başında pazarlığınızı yapın 32.000'e bırakırsa alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: makturk42

Beyaz Focus neredeyse 1 aydır ilanda, 35.500'den açmıştı son 10 gündür sürekli fiyat kırıyor, sahibi belli ki elden çıkarmak istiyor,aracı görme şansınız varsa araç başında pazarlığınızı yapın 32.000'e bırakırsa alabilirsiniz.

Yarın gorusecegiz arabayı servise gosterecegim anlasabilirsek alacagım kısmetse

• birbirine denk olmalarına rağmen focus bence astradan daha iyi bir araç.
    ama focusun hem sağda hem solda hasarları var
    belli ki iki veya daha fazla kazaya karışmış...

ben astra derim, çünkü ikisi de hasar almış araçlar ancak astranın hasarı sanırım tektir, iki kapı haricinde boya yoksa ayrıca kapı içleri, direkler ve menteşeler temizse daha iyi bir seçim olabilir..

son olarak almadan önce varsa kaza fotolarını isteyin, hem kazayı görmüş olursunuz hem de satarken sizde alıcısına gösterebilirsiniz...
  • Focus
  • Dizel tercih 1.6 tdci 109 te eski kasalarda focus benzinli ise 1.4 140 astra
  • Dizel motorundan dolayı focus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

Dizel tercih 1.6 tdci 109 te eski kasalarda focus benzinli ise 1.4 140 astra

Bahsettigimiz aracların ikisi de benzinli ve 1.6 motor hocam..

• o zaman 1.6 125 t-vct motor la 1.6 ecotec motoru mukayese edersek 125 lik focus motoru daha iyi performans verir ama tüketim olarak 1.6 ecotec ten 1 litre kadar fazla yakacaktır şehir içi
  • ford focus opel astra ya göre sürüş dinamiği daha iyi ama yol sesi daha fazla yakıt tüketimi yine daha fazla ama dayanıklık güvenlik olarak focus yine bu karşılaştırmada önde
  • Bence focus
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

o zaman 1.6 125 t-vct motor la 1.6 ecotec motoru mukayese edersek 125 lik focus motoru daha iyi performans verir ama tüketim olarak 1.6 ecotec ten 1 litre kadar fazla yakacaktır şehir içi

Yalnız focus 2.5 lar 125 degil 115 hp

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.