Şimdi Ara

ACİLL...2010 Focus Titanyum mu 2012 opel astra mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • focus daha güzel astra demode oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam bu ilandaki araç sizin yukarıda ilk mesajda verdiğiniz araçla aynı donanıma sahip.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-astra-classic-iii-1.6i-16v-hb-guvenlik-paketli-2013-md-115hp-161959150/detay

Aralarında 3.450 TL fark var sadece hocam ben o nedenle dedim.

Donanım aynı değil mi?

Comfort Paket eksik bu araçta. Kapak jant, kol dayama, dijital klima, yağmur-far-park sensörü, yol bilgisayarı, hız sabitleyici gibi eksikleri var. Zaten kasa eskidi bu haliyle sıfır da olsa çekilmez..

poyraz2664 Focus daha kaliteli hissettiren bir araç ama temiz olsun başımı ağrıtmasın derseniz bu rakamlara bulamazsınız. 3-4 daha vermeniz gerekir ki o paralara benzinli Focus 2 almak da hiç mantıklı olmaz. Ancak 34-36 bandına 2011-2012 30 bin kilometrenin altında sıfıra oldukça yakın Astra bulunabiliyor. 2 gün önce 15 binde 2012 çiziksiz bir Comfort Paket 35 bine satıldı kaçırdım. Focus daha iyi bir araç olsa da maddi açıdan Astra daha mantıklı..

• Yok hocam ayni degil sis fari hiz sabitleyici far yagmur sensorleri yok bu pakette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Yalçın kullanıcısına yanıt
    Hocam altta ilan sahibi galerici sadece sis farı ve dijital klima yok işaretlemiş.

Yağmur-far-park sensörü ve yol bilgisayarı var gözüküyor.

Bir arayın isterseniz sadece dijital klima,sis farı ve kol dayama yok.

Bence çok büyük eksik değiller zaten sis farı ve kol dayama piyasadan temin edilebilir rahatça belki dijital klima yoktur o kadar o da çok büyük eksik mi kullanıcı için bilmem.
  • 7 ay önce 2010 model focus titanium benzinliye 36500 tl istedi bir arkadaş alıcıydım ozaman,sonra 36000 tl ye sıfır astra h konfor paket aldım kasa eskimiş umurumda mı?adam 40 bin km yapmış 36500 istiyor ben sıfırını aldım.

• focus titanium x olsaydı direk focus derdim hangisi temizse onu alın aralarında çok fazla bir fark yok
  • Yakit olarak astra diyorum ben focus yakit konusunda gayet comert vergide bir ust dilimde donanim olarak focusu coo bilmedigim icin bisey diyemem ama astrada yok yok tabi confor paketse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hard_hacker -- 23 Nisan 2014; 17:09:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam altta ilan sahibi galerici sadece sis farı ve dijital klima yok işaretlemiş.

Yağmur-far-park sensörü ve yol bilgisayarı var gözüküyor.

Bir arayın isterseniz sadece dijital klima,sis farı ve kol dayama yok.

Bence çok büyük eksik değiller zaten sis farı ve kol dayama piyasadan temin edilebilir rahatça belki dijital klima yoktur o kadar o da çok büyük eksik mi kullanıcı için bilmem.

Bakmayın siz ilan sahibinin işaretlediklerine.

6 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu
    7 adet hoparlör
    Arka orta koltuk kafalığı ayarlanabilir
    Aux in bağlantısı
    Bel desteği ayarlı sürücü koltuğu
    Elektronik hız sabitleyici (Cruise Control)
    Detaylı grafik bilgi ekranı
    Işığa duyarlı otomatik kararan dikiz aynası
    Işığa duyarlı otomatik yanan farlar
    Klima-Elektronik İklim Kontrollü (ECC)
    Kol dayama desteği (ön)
    Park sensörü
    Yağmur sensörü
    Ön Sis Farları

gibi tonla fark var. Bulunabilirse Comfort paket almakta fayda var.

• S.Yalçın kullanıcısına yanıt
    Hocam bende dün hatta opel sitesinde baktım orada dedikleriniz zaten harfi harfine yazıyor ama Galeriler genelde özel araç getirebiliyor bu tarz neden derseniz.Piyasa da Abs bir arasa symbol için sadece expression donanımda vardı ama galericiler authentique araçları da ABSli

opsiyonu olmadığı halde getirtebiliyordu.Adam bakmadan yazsa klimayı da dijital yazardı bence ya da kol dayama da var derdi
  • Astra pahalı focus pahalı ne alacagız peki:)babamın doganı satın alayim bari en uygunu o:)

• quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

7 ay önce 2010 model focus titanium benzinliye 36500 tl istedi bir arkadaş alıcıydım ozaman,sonra 36000 tl ye sıfır astra h konfor paket aldım kasa eskimiş umurumda mı?adam 40 bin km yapmış 36500 istiyor ben sıfırını aldım.

Cok dogru bir karar vermissiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: speed26

ford focus opel astra ya göre sürüş dinamiği daha iyi ama yol sesi daha fazla yakıt tüketimi yine daha fazla ama dayanıklık güvenlik olarak focus yine bu karşılaştırmada önde

Yav hocam bunları gerçekten bilerek mi yazıyorsunuz?Focus dayanıklılık ve güvenlik olarak nerde astradan önde ?Asıl Astra nın Focusa fark attığı 2 noktayı belirtmişsin.Sürüş dinamiği de ,iç ve dış tasarım de ,performans de hadi bir nevi kabul edilebilir.Amaaa Dayanıklılık, güvenlik, sağlamlık ,kalite hissi vs dedin mi orada duracaksın arkadaş!!!Bence asıl bu konularda marka olarak opelin baya baya bir gerisinde kalır ford.Kendi aracım diye söylemiyorum (değiştireceğim) Opel Safgan Alman arabasıdır.Gerek malzeme kalitesi gerekse sağlamlık ve güvenlik noktasında kesinlikle Astra öndedir.Daha oturaklı daha derli toplu bir araçtır

• Merak etme en az senin kadar içindeyim araçların focuslada astra ilede kaza yaptım aynı viraja aynı yola iki araçlada gittim focus ta control blade bağımsız süspansiyon var astrada ne var daha yeni watts bağlantılı süspnasiyon kullanmaya başladılar
  • Sağlamlık derken güvenlik kabinin kazada başarılı bi şekilde darbeleri absorme etmesi vücut diğer bölgeleri koruması dayanıklık derkende bozuk yollarda uzun süreli süreli kullanımda alt takımların daha az yıpranmasını kastettim
  • şu anki kasa astraları çok beğeniyorum ve çok başarılı buluyorum ama bi eski kasa için aynısı söleyemem 1.6 CDTI 136 320 Motoru olsun watts bağlantılı süspansiyonu olsun flexride saşi opsiyonlu cosmo paketli araç düşüncelerm arasında bu araç için Focus ille focus demiyorum
  • quote:

Merak etme en az senin kadar içindeyim araçların focuslada astra ilede kaza yaptım aynı viraja aynı yola iki araçlada gittim focus ta control blade bağımsız süspansiyon var astrada ne var daha yeni watts bağlantılı süspnasiyon kullanmaya başladılar

bu bahsettigin astra ve focusun 2002 03 modellerine bir bak bakalim hangisi daha deforme durumda.bana gore turk piyasasi normlarinda sisirilen ve bu sayede opel ve vw grup araclariyla kiyaslanir duruma gelmistir.yani piyasa sartlari boyle tr de.bence opel astra daha kaliteli bir otomobil klasik bildigin alman arabasi.focus bu kategoride degil fransizlarin biraz daha hallicesi .alman arabasi kivaminda degil hic bir zaman da olmadi.

• quote:

şu anki kasa astraları çok beğeniyorum ve çok başarılı buluyorum ama bi eski kasa için aynısı söleyemem 1.6 CDTI 136 320 Motoru olsun watts bağlantılı süspansiyonu olsun flexride saşi opsiyonlu cosmo paketli araç düşüncelerm arasında bu araç için Focus ille focus demiyorum

opelin alt takimlari asiri saglamdir focusa gore.yuruyeni on duzenini bozamazsin astranin verdigi tokluk ve kalite hissini vermez focus.focusun bagimsiz suspansiyon sistemi sayesinde cok iyi yol tutusa sahip ama bilesin ki 2 aracin da yol tutusu birbirine cok yakin.yani bu focusun bu astraya tek artisi tasarim vs. dir

• 2002-2003 deil 2010 model focus la astra için bun belittrim şuan ki astra olsa 2014 model o zaman zaten astra daha güçlü dizel motoru watts bağalantılı arka süspansiyonları standart sunması flexride opsiyonuyla focusu yol tutuşu doğal olarak 1.6 CDTI 136 320 1.6 TDCİ 115 270 motor performansta geçer ama bu güncel versiyon için ki zaten cosmo donanımı focusun donanım opsiyonsuz titaniumuyla kıyaslanmayacak kadar dolu astra yı yerden yere vurmuyoruz sevdiğm bi araç güncel kasada VW GOLF 7 dende zaten daha başarılı oldu yeni 1.6 dizel kombinasyonuyla tek eksiği iyi otomatik vites güncelde düşündüğümde Astra daha iyi şuanda focuctan genel toplamda
  • Bence VW de çok şişiriliyor sanki piremium otomobil markası gibi havası var Türkiyede orta ve üst-orta sınıfa hitap ediyor halbuki
  • Seat leon 1.4 tsi nasıl arkadaslar yakıt olarak uzer mi?lpg uyumu var mı?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.