Şimdi Ara

ACILL HOME THEATER SISTEM YARDIMI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- hdmi
    -1080p destekli
    -aktif sub.
    -dvd-rw-r okuyan
    -ev sinema sistemi varmi varsa tavsiyeniz!

ilginize ve bilginize sonsuz tessekkuler!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolapple -- 13 Eylül 2007; 23:33:43 >

• Dostum bütçeni yazmamışsın. Belirtirsen tavsiyede bulunmak daha kolay olur.

Dün enplus mağazalarından birine girdim. Dergisinde onkyo HTS 304 ün fiyatının 1400 civarından 990 a indiğini gördüm. bu modelde dvd yok ama 6+1 ses sistemin (aktif sub) ve onkyo 304 av reciver in olmuş olacak. bunun yanına bir hdmi upscale özellikli dvd player alırsan gayet güzel bir sistem olur. Sesi konusunda yorum yapamayacağım çünkü dinlemedim.
    Bu şekilde toplama sistemler komple setlerden daha avantajlı, parça parça yükseltme şansın var. Ama üstadların dediği gibi dinlemeden karar verme derim.

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayhifi

Dostum bütçeni yazmamışsın. Belirtirsen tavsiyede bulunmak daha kolay olur.

Dün enplus mağazalarından birine girdim. Dergisinde onkyo HTS 304 ün fiyatının 1400 civarından 990 a indiğini gördüm. bu modelde dvd yok ama 6+1 ses sistemin (aktif sub) ve onkyo 304 av reciver in olmuş olacak. bunun yanına bir hdmi upscale özellikli dvd player alırsan gayet güzel bir sistem olur. Sesi konusunda yorum yapamayacağım çünkü dinlemedim.
    Bu şekilde toplama sistemler komple setlerden daha avantajlı, parça parça yükseltme şansın var. Ama üstadların dediği gibi dinlemeden karar verme derim.

saygılar.

saol dostum butcem 1000 -1500 arası
  • Biraz düşünelim sevgili erolapple, yazarım sonra
    Selamlar...
  • yardım yok sanırın
  • Selamlar ;

Eğer @ayhifi'nin önerdiği sistemde karar kılarsanız size hdmi upscale özellikli dvd player olarak kesinlikle Pioneer öneririm, aklınızda bulunsun.Divx okumasıda ekstrası.

Saygılarımla.
  • 1000-1500 arası ıstediğin özelliklerde sinema sistemi kurman zor. sanırım yardımda bunun icin gelemiyor. hdmi destekli anfilerlerle 1080p destekli dvd yada blu-raylar bu rakamlar arasında geziyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 SES SORUNU ACIL YARDIM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşağıya attığım linkten temiz ikinci el bir AV receiver alarak işe başlayalım derim sevgili erol,
    Amfiler bölümümde Yamaha 659, 459 ve 359 ve Sony Str-da1200es var. En yüksek fiyat 850 ytl Yamaha rx-v659. Bu, benim de kullandığım AV receiver'dır. Eisa ödüllü, yerli-yabancı memnun kalınmış bir cihazdır. Hdmi desteği yoktur ki yeni nesil ses formatları ortaya çıktığında ve yaygınlaştığında 7.1 analog olarak dinleti yapabilirsin.( Ben böyle düşünüp almıştım bu AV receiver'ı)
    Olmadı Sony 1200ES'te iyi bir AV reciever'dır, fiyatını hakettiği konusunda benim tanıdığım herkes hemfikirdir, kullanıcılar memnundur.
    Yamaha 359-459 giriş seviyesi olarak özellikle sinema performansı olarak mutlu ederler seni. 459 bir üst modeldir. İkisi de olabilir.
    Bu seçenekleri bir değerlendir derim, karar verirsen hoparlörleri de konuşuruz.
    Şimdilik kolay gelsin, selamlar..
    nonamehifi

• Evlat kadar güzel bir şey yok. Allah analı babalı büyütsün. Ömür boyu sağlıklı,mutlu olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahbeyazh
    Evlat kadar güzel bir şey yok. Allah analı babalı büyütsün. Ömür boyu sağlıklı,mutlu olsun.

Teşekkür ederim, bilmukabele.
    Selamlar...
  • soal kursad dostum bu <arada ALLAH analı babalı buyutsun bende 9 eylulde evlendım
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolapple
    soal kursad dostum bu <arada ALLAH analı babalı buyutsun bende 9 eylulde evlendım

Teşekkür ederim, siz de bir yastıkta kocayın, darısı da başınıza olsun.
    Selamlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.