Şimdi Ara

Philips mms321 1+1 ses sıstemini nasıl bılırsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar uzun zamandır 2+1 ses sıstemı ıcın forumu dıdık dıdık yaptım...tam creatıve l3800 logitech z2300 ve phılıps spa9300 arasında kalmısken gıttım 1+1 aldım....
    aklım z5500 de kaldı hep..ama dusundum kı ogrencılıgımde son senem tasıma derdı ve evde ses acama sorunlarım var..z5500 u yerlesık hayata gecene kadar eledım...bass agırlıklı bır sıstem kullanıyordum ama anladımkı artık bass dan eskısı kadar hoslanmıyorum...alcak seste bana guzel ses verecek bı sıstem arıyodum...bır arkadasım bu sıstemı onerdı arastırdım herkes cok memnun yer sıkıntısıda yok....40w cıkıs gucu var bass konujsunda bıle yeterlı oldugu soylenıyor..tız olarakda ıyı bır hoparlormus...benı 8 ay ıdare eder dıye dusundıum sonra guzel bır sıstem alacagım....
    sızce nasıl bır tercıh yaptım arkadaslar...dusuk seste muzık dınlemek ıcın kulalanacagım....
    goruslerınızı beklıyorum...
    normalde fıyatı 130 lıra cıvarı suan ındırımde...

http://www.hepsiburada.com/philips-mms321-40w-rms-11-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd46301

Philips mms321 1+1 ses sıstemini nasıl bılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 18 Ekim 2008; 19:34:09 >

• Aldın mı bu sistemi?
  • ewt desem:)))
    quote:

Orjinalden alıntı: TARANTULA-MK

Aldın mı bu sistemi?

• İyi hayırlı olsun güle güle kullan. Nasıl memnun musun? İzlenimlerini yazmamışsın da....
  • gelmedı daha bugun hepsiburadadan sparıs verdım saat 3 de... saat 5 de kargoya verıldı...
    valla cok dusundum z2300 alcaktım ama bana dusuk seste ıstedıgımı vermıycektı dıye dusundum tızlerde onemlı benım ıcın...bu sıstemı kullana arkadas sıddetle tavsıye ettı 130 lıraya almıs kendısı...bass konuusnda bır beklentım yok ama cok ıyı oldugunu soyledı tız ve mıdlerde cok dengelıymıs...kablo kalabalıgını onlemek ıcın aklıma yattı sparıs verdım bende...umarım pişman olmam
  • İndirimli olduğu için fiyatı uygun bence.
  • Hayırlı olsun sistemin ama ne yalan söyliyim ben olsam buna o kadar para vermezdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PHILIPS 5+1 SES SİSTEMİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol...70 lıra cokmu sence...sesını duymuslugun varmı hocam..mms-430 bdan daha temız ses versın yeter bana
    quote:

Orjinalden alıntı: John PHILIPS

Hayırlı olsun sistemin ama ne yalan söyliyim ben olsam buna o kadar para vermezdim
  • slm kardesım ben de yazın basında almıstım yanı epey bı zmndr kullanıorum tek kelımeyle sunu solemelıyım bu fıata mukemmellden de oteeeee :)) philips e ses konusunda ben de cok on yargılı bakardım ama bunu cok ayrı tutmak gerekıoooo bılmeyenlere duyrulur... HIGHLY RECOMMENDED :)))))
  • gayet güzel bir ürün tipi de şık hayırlı olsun
  • Z2300 almadığına senin adına çok sevindim. Bana önerdiğin arkaşın yanına gittim sağolsun ilgilendi baya. Yanlız o hoparlor'i eve koymazlar o nedenle takas işi yattı. Aslında bu aldığın sistem gibi bişey olsa takas yapardım ama değil malesef. Hakan abi nakit alıcak gibi z5300'ü nasipse ona gidecek. Hoparlor gelince bi inceleme yaparsan çok makbule geçer almayı düşünüyorum çünkü.
  • arkadasım galıba tek kullanan sensın...15 gun ses sıstemlerını ınceledım bır cogunu dınledım ve sonra 5 dk ıcınde bu sısteme karar kıldım...inş hata yapmamsıımdır..hem az bı mevla odedım hem kablo karısıklıklarından ve sub dan kurtuldum...bana orta sevıyelerde kalıtelı net berrak ses versın yeter..sana bı mıkı sorum olcak bu marada ozelden yazarım
    quote:

Orjinalden alıntı: medxr13

slm kardesım ben de yazın basında almıstım yanı epey bı zmndr kullanıorum tek kelımeyle sunu solemelıyım bu fıata mukemmellden de oteeeee :)) philips e ses konusunda ben de cok on yargılı bakardım ama bunu cok ayrı tutmak gerekıoooo bılmeyenlere duyrulur... HIGHLY RECOMMENDED :)))))
  • valla hocam hakan ıyı bır ınsandır:)))ınş anlasırsınız alır senen sıstemı...onun sıstem daha once restoranda falan kullanılmıs bende yakından gormedım ama buyuk galıba...hoparlor gelınce bı ınceleme yapacagım foruma....pazartesı elımde olur inş..
    quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

Z2300 almadığına senin adına çok sevindim. Bana önerdiğin arkaşın yanına gittim sağolsun ilgilendi baya. Yanlız o hoparlor'i eve koymazlar o nedenle takas işi yattı. Aslında bu aldığın sistem gibi bişey olsa takas yapardım ama değil malesef. Hakan abi nakit alıcak gibi z5300'ü nasipse ona gidecek. Hoparlor gelince bi inceleme yaparsan çok makbule geçer almayı düşünüyorum çünkü.
  • Ya benimde microlab sistemimin uyduları kayboldu.Şimdi elimde sadece sub var.Acaba bunlardan alsam subla birlikte çalışır mı??Çalışırsa ses nasıl olur acaba??

@Leone_510 hocam imazanızdaki sony midi seti nereden ve ne kadara aldınız öğrenebilir miyim acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FletneR_ -- 19 Ekim 2008; 2:16:35 >
  • Hepsiburada kampanya varmış ayın 25'ine kadar 76 ytl satılıyor. Ortalama 3 gün içinde kargoya verilir diyor..
    Dostum o set yurt dışından gelmişti. Sadece 3 hafta kullandım...
  • ben aldıktan sonra ortalama 3 iş gunu dıyor stokta olan tek kalmıstı ben aldım sanırım..hemen gonderı yazıyodu saat 3 de aldım 5 de kargoya verıldi..
    quote:

Orjinalden alıntı: Leone_510

Hepsiburada kampanya varmış ayın 25'ine kadar 76 ytl satılıyor. Ortalama 3 gün içinde kargoya verilir diyor..
    Dostum o set yurt dışından gelmişti. Sadece 3 hafta kullandım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojenperoksit -- 19 Ekim 2008; 18:36:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.