Şimdi Ara

ACİLL....ORBİT O2 XFA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende aşağıdaki resimdeki üründen var..
    Sorunum ingilizce rom uzerine hafıza kartı üstüne türkçe dil paketi kurdum...yeniden başlattım.. sonra başlat menüsünden hiçbir menüye girmedğinin farkına vardım...şimdi cihazımı nasıl eski haline geri getiririm yada nasıl yeniden rom atarım bilgisayarı ve activesyncyide görmüyor yardımcı olursanız sevinirim.......

http://www.phonesreview.co.uk/wp-content/phoneimages/2007/11/o2_xda_orbit_2.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechul19 -- 11 Mart 2009; 21:48:46 >

• _http://www.hardreset.eu/o2_xda_orbit2_hard_reset_soft_reset_en.html

tüm contacts, sms ve my documents bilgileriniz uçacak bilginiz olsun.
    backup alayım derseniz. pimbackup ile sms,contacts backup alabilrsiniz.

rom atmanıza gerek yok.hard reset atın düzelecektir.
  • olmuyor hocam denedim cihaz yine aynı...yine yarı türkçe..başlat menüsüne falan girmiyo...ayarlara girmiyo...
  • Hard reset düzgün yapıldıysa bilgi kalması mümkün değil. Ya işlemi yanlış yapmışsınız ya da telefon bozulmuş. İki şekilde de hard reset yapmayı denediniz mi?
  • valla hocam kalemle reset tuşuna basılı tutuyorum...cihaz acılıyor ama aynen kalıyo...ayarlara falan girmiyor girse hmn ordan atıcam ama olmuyo:(
  • Hard reset için (internetten bulduğum yöntemi yazıyorum, sorumluluk size ait, bütün bilgileriniz uçacak):

1) SD kartı çıkarın.
    2) Windows ve OK tuşlarına basılı tutun, bırakmadan kalemle cihazın reset tuşuna basın.
    3) Reset tuşunu bırakın ama "This operation will reset..." diye bir mesaj çıkana kadar diğer tuşları bırakmayın.
    4) Tuşları bırakıp SEND'e (yeşil tuş) basınca hard reset atacak.
  • hocam o zman düzelir dimi ::) yani ayarlardaki reset de aynı işlemi yapıp fabrikasyon ayarlara döner...
  • Evet ama ayarlar, programlar, cihaza kayıtlı telefon numaraları vs. hepsi silinecek.
  • tmm hocam çok sağolun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.