Şimdi Ara

Acill!.. PC Toplayacağım Lütfen Yardımcı Olurmusunuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Adım Polat istanbul Eyüptenim.,,
    Evime bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum fakat hiç anlamadığım için sizlerden yardım rica ediyorum..
    Bütçem 1300-1400 Ytl dir.
    Gerek oyun gerek tüm grafik programları gerekse internet açısından gayet memnun olacağım bir bilgisayar sistemi olmasını isterim..

Olmazsa marka alıcaz artık ama marka almaya karşıyım sonuçta onlarda toplama oluyor neden fazlasını vereyimki yardımlarınızı bekliyorum.
    şimdiden ilginiz için teşekkür ederim..

Polat Ömer.

• Hmm.. Size güzel bir pc topladım. Oyunlarda , pc zorlayacak işlerde baya işe yarayacak bir sistem ;

# İşlemci: Intel E6750 --- 267 YTL

# Anakart: Asus P5K-SE P35 ---146 YTL

# Bellek: 2X1 GB Kingston 800 MHz --- 67 YTL

# Ekran Kartı: Palit 8800 GT Sonic --- 390 YTL

# Sabit Disk: Seagate 500 GB --- 200 YTL

# Güç Kaynağı: FSP 600W --- 160 YTL

# Kasa: Akasa Zen --- 76 YTL

Bu sadece kasa 1400 ytl civarı. Monitör yok o yüzden biraz daha ufaltıp monitörde ekleyelim

# İşlemci: Intel E6750 --- 267 YTL

# Anakart: Asus P5K-SE P35 ---146 YTL

# Bellek: 1 GB Kingston 800 MHz --- 40 YTL

# Ekran Kartı: Palit 9600 GT --- 270 YTL

# Sabit Disk: Seagate 500 GB --- 200 YTL

# Güç Kaynağı: FSP 600W --- 160 YTL

# Kasa: Akasa Zen --- 76 YTL

# Monitör : Samsung2232bw 22" ---- 266$ + kdv ( bonus )

Bu sistemde mükemmel oldu. 1550 YTL civarı

JANT! ' den ;

Saygılar..

• yaw JANT! biliyosun asus anakartların bi çogunlugu sorun çıkarıyor hemde asus anakart öneriyorsun ya ne adamsın sen ya
  • sistem tavsiyeleri bölümünde daha çok bilgiye ulasabilirsin..http://forum.donanimhaber.com/forumid_475/tt.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: passat1905

yaw JANT! biliyosun asus anakartların bi çogunlugu sorun çıkarıyor hemde asus anakart öneriyorsun ya ne adamsın sen ya

Yılmaz abi senin için anakartlarda tavan yapıcam

Gigabyte : 324$ + Kdv

GIGABYTE MA790FX-DQ6 KATI KAPASITOR AM2 ANAKART

MSI : 339$+ Kdv

MSI P6N Diamond nForce 680i SLI 4xPciX KATI KAPASITOR ANAKART

• yaw adama asus anakartı aldıracan sonra bide adama sorunlu gelir bide adamı sorunlarla ugraştırma diye değiştir anakartı dedik tabi genede alacak kişi bilir ne alacagını ama ben tavsiye etmiyorum asus u bu benim kendi düşüncem tabi herkesin düşüncesi farklı
  • İlgili Bölüme Aktarılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önerileriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. Aslında tam bilmiyorum ama bu quad mı nevarmış onlar fena hızlıymış galiba diyorumki bi kaç öneriye bu cihazları dahil etsek :) yinede teşekkürler..
  • İlk önce şu soruya cevap verelim monitörlü ve tam takım bir bilgisayarmı istiyorsunuz monitör kasa webcam v.s dahil
    yoksa sadece kasa
    yada sadece en iyisi olsun kasa monitör olsun şeklindemi???
    En önemlisi sağdan soldan baktığınız ve size verilen teklifler neler?
  • vallahi camera falan bunlar olmasada olur ama monitör şart yani çok iyi monitörde olmasın ağırlıklı olarak performansa yönelik birşey olsa iyi olur
  • peki fıyatları bılıyorsun kaç inç lcd yada crt de dusunmus olabılırsın ıstıyorsun?
  • İşlemci INTEL C2DUO E8200 2.66GHz 1333MHz 6MB 64BIT 775p
    Anakart GIGABYTE P35DS3L P35 DDR2 GLAN+SATA2 16X
    Bellek 2 GB DDR2 800 MHz DUAL KIT (2X1GB) (KINGSTON) 1 Adet
    Ekran Kartı SAPPHIRE ATI HD3850(256Bit)512MB DDR3 AVIVO 16X
    Sabit Disk 250 SEAGATE 7200 NCQ SATA2 16MB ST3250410AS
    Kasa GIGABYTE GZ-X2 ATX KASA SİYAH 460W
    DVD Yazıcı SAMSUNG SH-S202H 20XDVDRW SUPER MULTI PATA SIYAH
    Monitör 19 SAMSUNG 932NW LCD 5 MS SİYAH
    Klavye MICROSOFT S82 Q PS/2 SİYAH SET
    Hoparlör CREATIVE SBS 245 4W RMS 1+1 HOPARLÖR SİYAH

1400YTL (kdv dahil)
  • Yorumlar ve öneriler için teşekkür ederim tekrar menem'e çok teşekkür ederim fikirleri için.
    fpotur ; vallahi fiyat falan bilmiyorum fakat kulaktan dolma şeylerle konuşuyorum örneğin asus 17 ın. lcd olur diyorlar ama bütçem belli maximum 1400 ytl ama ben monitörüm çok çok kaliteli olsun demiyorum daha çok performans istiyorum bu yüzdende duyduğum bi kaç şey var örneğin bu dragon 6600 q varmış işlemcimi cpu mudur nedir Quad diyolar vatanda falan gördüm yani bu şekilde bişey olmazmı acaba 1400 e falan
    tekrar teşekkürler..
  • JANT! ' den şaşma , o yazdığım sistemleri kontrol et. Fakat anakartı değiştirebilirsin , çünkü o anakartlarda hem sorun çıkıyor Şuan forumda 4-5 arkadaşın 0 bilgisayarı açılışta reset atıyor. Onun haricinde gözün kapalı al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.