Şimdi Ara

[ACİLL] Skill geri çekilerek gap yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar skill geri çekip gap yapabilirmiyim yapabilrsem aynı werimi alırmıyım bi cvp werblrseniz sewnrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktuuuu -- 5 Ocak 2010; 21:24:46 >

• Gap zaten skilleri geri çekip yapılmıyor muydu?
  • normalde skill bırakılarak yapılıyor benm bildigim mesela adam 60 lwlde bırakıyor skilleri 69a kadar hic uplamıyor
  • Ben mesela farm yaparken direk skilleri düşürerek, 9 Gaptan farm yapıyordum. Yani soruna gelecek olursak yapılır.
  • eser peki skill artısı ne kadar oluyor mesela benim skill artısı 2 kat oldu lwl 75te yapıorum 9lwl gap daha fazla olması gerkmiormu normal mi bu?

yoksa ben mi yanlıs yapıorum lwliim 75 wizz ve cleric skillerini 66ya cektm :S ama gelen sp 2 kat bile artmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktuuuu -- 5 Ocak 2010; 22:48:35 >
  • goktuuuu; son sorduğundan pek birşey anlamadım ama eğer 75 level isen skillerini 66'ya kadar düşürmen lazım, tabi max sınır 9 olduğu için "lazım" dedim yoksa 2 gapla da farm yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rkkh -- 5 Ocak 2010; 22:51:15 >
  • iste öyle yaptım ztn ama mesela gapsız 90 skill exp. alıosam 9 gapla 150 skill exp. alıyorum 2 kat bile deil cok az deil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    skill nasıl açılır
    17 yıl önce açıldı
    bu bot alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Premium , Sp ticket al bunlarsız zor
  • onlar ztn war ama yinede az geldi bana ve merak ettim yanlıs biseymi yaptm die
  • yapılır tabikide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.