Arkadaşlar ipod touch 4 ü bugün aldım. eve geldim taktım bilgisayara. yeni sürü yükle ipoduna, diyordu, ben de yükledim. sonra yüklenemedi dedi, ardından da telefon ilk aldığım gibi oldu. bi itunes logosu geldi, altına da usb kablosu... ne yapacağım? yani sürüm işini nasıl halledeceğim? lütfen yardım...
Cihazı bilgisayara bağlayın.
bağladım... o mağlum itunes logosu ve altına da usb kablosu görüntüsü geldi ?
O görüntü cihazın iTunes'e bağlanması gerektiğini belirtiyor. En iyisi bağlayıp restore edin cihaz kendine gelsin.
he işte nasılll restore edicemmm?????
quote:
Orijinalden alıntı: zonkerDonanım he işte nasılll restore edicemmm?????
iTunes'te yazar zaten cihaza tıklayınca. Lütfen 1 mesajı 4-5 yere yazmayın bunun cevaba bir etkisi olmaz ve silin lütfen gereksiz mesajları.
ipod bağlandı diye görmüyor mu? ayrıca bu konunun aynısı defalarca açıldı.
evet, bağlayınca bilgisayardan bağlandı sesi geldi, ama ipodun ekranı yine aynı, usb kablosu ve itunes logosu.
bağlıyken power tuşuna 3 saniye basılı tutun sonra powerı bırakmadan home a basılı tutun 10 saniye. en sonra da powerı bırakın ama home basılı kalsın ekran beyaz olup sorna siyah olacak apple logosu gelecektir. itunes cihazı kurtarma modunda görecektir. basılı tutma işlemlerini bir daha yapın itunes normal olarak açması lazım cihazı. eğer açmazsa yine ilk adımları yapıyoruz ve kurtarma modundayken restore ediyoruz açılıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme