Bildirim
Acill yardım Clio 3 HB nasıl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İlan varmı? İstediğiniz özellikler nedir hocam? Dizel diye para vermeye gerek varmı yokmu? Ona göre bakalım. -
ilanı kaldırmış adam sattım diye yılda 20000 km yapıyorum hergün 35 km uzaktaki işe gidip geliyorum günde 70 km yani
istediğim az yaksın masraf çıkarmasın yeter -
az km az yakan masrafsız -
Eski aracım yakıt harici pek bekletiniz yoksa sıkıntısız parçası ucuz bir araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat olarak iyimi peki üstat satarken sorun yaşarmıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: igny
fiyat olarak iyimi peki üstat satarken sorun yaşarmıyım
Link olmadığı için aracı göremedim km şüpelendirici geldi biraz ama kontrol ettirin. Fiyatı bin lira daha kırabilirseniz iyi olur çünkü araç makyajsız kasa olmasına rağmen fiyat fazla.
Benim önerim bütçeyi az daha arttırabilirseniz seat ibiza baz paket 32 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
quote:
Orijinalden alıntı: DEMBELE1234
quote:
Link olmadığı için aracı göremedim km şüpelendirici geldi biraz ama kontrol ettirin. Fiyatı bin lira daha kırabilirseniz iyi olur çünkü araç makyajsız kasa olmasına rağmen fiyat fazla.
Benim önerim bütçeyi az daha arttırabilirseniz seat ibiza baz paket 32 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
34000 ibiza ama benzinili o nu düşünmedim değil ama dizel bana daha avantajlı geliyor 25000 km yakıyorum yılda -
quote:
quote:
km kontrol ettirdim orjinal son muayene 25000 de olmuş 1 yıl önce peki 65bg 85bg aynı motor değilmi acaba yazılımla felan mı arttırılıyor. -
quote:
quote:
quote:
34000 ibiza ama benzinili o nu düşünmedim değil ama dizel bana daha avantajlı geliyor 25000 km yakıyorum yılda
Zaten araç çok agresif kullanmassanız 9 lt civarı yakar bide LPG ile 7 lt reye düşer zaten clio nun yakacağı 6-6,5 arada bi fark yok bu size kalmış tabi.
İlla clio 3 diyorsanız 27 bine makyajlı kasa bulunabilir 2008 o para etmez.
Edit: ikisi aynı motor ama bg ve tork farkları var renk nun 1.5 leri değişir 65,85,100,105,110 şeklinde 65 likler performansta rezalettir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMBELE1234 -- 22 Kasım 2014; 22:35:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiestalarada bakılabilir 30-35 arası yeni kasalar sondan bir önceki yani bulunabilir belki 65 ise yokuşta ve hızlanmada sizi üzer bence ama bu beklenti ile alakalı uzun yolda 90 ı geçmiyende var allah ne verdiyse yüklenende :) en azından 85 bg olsa daha iyi olurdu :)
quote:
Orijinalden alıntı: APPY038
Fiestalarada bakılabilir 30-35 arası yeni kasalar sondan bir önceki yani bulunabilir belki 65 ise yokuşta ve hızlanmada sizi üzer bence ama bu beklenti ile alakalı uzun yolda 90 ı geçmiyende var allah ne verdiyse yüklenende :) en azından 85 bg olsa daha iyi olurdu :)
daha önce 2004 1.4 tdi fiesta kullandım.onda da 68 bg 160 nm tork vardı.bunun gibi gitse yeter bana.fiestadan daha mı kötüdür performans acaba -
http://m.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-renault-clio-1-5-dci-extreme-5k/kofunculer-oto-sifir-ayarinda-clioiii-dizel-hatasiz/5222833
İlan bu arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X