bilgisayara virüs bulaşmış işin kötüsü iş yeri bilgisayarı ve yapa bileceğim şeyler sınırlı exe leri açmama izin vermiyor saymantek virüsleri bulyor ama explorer i bile açmama izin vermiyor yardımm help me please..
arkadaş ben explorere bile giremiyorum ki bu programı çalıştıramam
www.pctools.com
spyware doctor indir ve tarama yap..
bilgisayarda ad-aware var ama çalıştıramıyorum başlıkta da belirtiğim gibi exe dosyalarını açamıyorum yani spy programını kuramam ama ağ üzerinden tarama yapabilen program biliyorsanız onunla tarayabilirim
yok mu bilen
arkadaşlar internete girebiliyorum artık internetten tarama yapabileceğim site var mı..
iexplorer açılmıyor ama normal explorerin arama çubuğunu kullanarak internete girdim orası çalışıyor diğer exe dosyalarını açmaya izin vermiyor.
biliyorum mantıksız ama ilginç bir sorun ayrıca anti virüs c ye ters tıklayıp tara dersem tarıyor ama ana sayfası açılmıyor..
virüs ve trojan temizleme yazılımlarını güncelle ve açılışta F8 ile güvenli modda giriş yap sisteme...taramalarını yap çıkanları sil..güvenli modda virüs çalışmazz.
onları deneyemiyorum çünkü admin değilim ve şifreyi bilmiyorum
sunu bir dene dostm:
baslat - calistir - cmd yaz entera bas: cd\windows copy regedit.exe regedit.com regedit.com suraya git: HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command sag taraftaki (Default) adli degeri "%1" %* olarak degistir (kopyala yapistir yap) buraya git: HKEY_CLASSES_ROOT\.exe sag taraftaki (default) adli degeri exefile olarak dgistir
bir boot cdsi ile (hirens boot cd 8.6 veya kaspersky emergency olabilir) bilgisayarını aç ve tarama yaptır,veya ağ desteği ile güvenli modda aç makinayı kaspersky nin kendi sitesinden deneme sürümünü indir kur ve güncellemelerini yap daha sonra tarat..
quote:
Orjinalden alıntı: serji
sunu bir dene dostm:
baslat - calistir - cmd yaz entera bas: cd\windows copy regedit.exe regedit.com regedit.com suraya git: HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command sag taraftaki (Default) adli degeri "%1" %* olarak degistir (kopyala yapistir yap) buraya git: HKEY_CLASSES_ROOT\.exe sag taraftaki (default) adli degeri exefile olarak dgistir
çalıştıra yazdığım komutlar engelleniyor yani regetit engellendi mesajı veriyor.