Şimdi Ara

ACİLL YARDIM MI 6 BİLİNMEYEN SES ÇILDIRACAĞIM.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefon sürekli bir bildirim alıyor, korkunç bir bildirim sesi, sürekli geliyor, HİÇ KESİLMİYOR. Her şeyi bütün bildirimleri kapattım ama NERDEN olduğunu bulamıyorum, lütfen yardım edin KIRACAĞIM YEMİNLE TELEFONU ARKADAŞLAR....NERDEN GELDİĞİNİ NASIL BULACAĞIM.... EKRAN KİLİDİNİ AÇAR AÇMAZ GELİYOR............

• birden bire mi belirdi hocam?

ekran kilit acma sesi olamaz degil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim arkadaşım yanıt verdiğiniz için. Telefonu yeni aldığım için hangi sesin ne bildirimi olduğunu bilmiyorum, epey uğraştım, sonunda sanırım buldum. Ekranı kavisli bunun, gün içinde ekran koruyucu cam taktırdım, fakat tqam oturmuyor, kenarlarında milimden küçük boşluklar kalmış her tarafta, sanırım bir kıl tüy benzeri bir şey kenarına sıkıştı, ekran kilidini açıp ekran görününce hemen defalarca diriling diriling diriling bildirim sesi geliyordu. ben bu tahmin ettiğim şeye bağladım, bütün bildirimleri susturduğum halde sadece ekran açılma kapanma esnasında sesi bulamamıştım menülerde, sonra kendiliğinden geçti, dediğim gibi bier temas oluyordu sürekli sanırım. Tekrar teşekkür ederim nezaket gösterip yanıt verdiğin için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.