Şimdi Ara

acill yardımm nokia e6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha alalı 1 gün oldu internete girmediğim halde 50 kuruş 50 kuruş gidiyor ne olur yardım edin :(

• Ayarlardan bağlantıyı felan kurcala,şu an elimde yok bakamıyorum
  • telefonun kullanma klavuzunu okuyunuz.Symbiana yabancıysanız normal bir durum...
  • Nokiadan hala telefon alan var demek.Pişmanlıktır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

telefonun kullanma klavuzunu okuyunuz.Symbiana yabancıysanız normal bir durum...

E6lar Anna ile çıkmıyor mu?
  • internet>ayarlar>genel>erişim noktası burayı gerektiğinde sor yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

quote:

telefonun kullanma klavuzunu okuyunuz.Symbiana yabancıysanız normal bir durum...

E6lar Anna ile çıkmıyor mu?

Symbian sizin telefonun işletim sistemi,Anna ise o işletim sistemine ait güncelleme...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    atrix soft brick yardım lutfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

Nokiadan hala telefon alan var demek.Pişmanlıktır...

e6 güzel bir cihaz.ALıpda pişman olan yok.Ya da ben duymadım.ekranı biraz küçük ama çözünürlüğü çok iyi.Bilip bilmeden ezbere konuşma.Şimdiye kadar hep nokia kullandım hiç bir zaman da pişman olmadım çünkü araştırarak bilerek model seçiyorum.

quote:

YateQo

symbian anna diye geçiyor.Bi kaç aya kalmaz gelecek olan belle ile gerçekten hız katlanıyor.E6 içinde belle güncellemesi gelecek.
  • quote:

quote:

e6 güzel bir cihaz.ALıpda pişman olan yok.Ya da ben duymadım.ekranı biraz küçük ama çözünürlüğü çok iyi.Bilip bilmeden ezbere konuşma.Şimdiye kadar hep nokia kullandım hiç bir zaman da pişman olmadım çünkü araştırarak bilerek model seçiyorum.

quote:

YateQo

symbian anna diye geçiyor.Bi kaç aya kalmaz gelecek olan belle ile gerçekten hız katlanıyor.E6 içinde belle güncellemesi gelecek.

Pişman olan var hemde kralı e6 ana başlığında bugünkü mesajları okursanız anlarsınız kısaca arkadaş 1 haftalık e6 sını veriyor genpaya 20 gün sonra fillandiya üretim cihazı anakart değşimi ile made in china olarak eline geçiyor sizce bu nedir ?

• ana ekrandan seçeneklerden widgetleri çevrim dışı modunda çalıştır da diyebilirsin. bazı uygulamalar internete bağlanıyo olabilir ama bi arkadaşın dediği gibi erişim noktasından gerektiğinde sor u da ayarlaman gerek..
  • quote:

quote:

quote:

YateQo

Bu zamana kadar hep symbian kulanırsan tabi pişman olmassın.Android gibi hızlı bir işetim sistemi varken symbian kulanılmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

YateQo

Bu zamana kadar hep symbian kulanırsan tabi pişman olmassın.Android gibi hızlı bir işetim sistemi varken symbian kulanılmaz

symbian da en azından kapalıyken alarm çalıyor.tabiki tercih meselesi androidde kötü değil ancak arasında uçurum kalmadı....

• Kişiden kişiye değişir.Mesela ben hep android kullandığım için symbianlı bir telefon kulanınca yavaş geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.