Şimdi Ara

ACİLLL bmw 3.16 megane cıvıc corolla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bmw 3.16 kuzeninmde var benzinde ş. içi 330 yakıyoordu şimdi 250 yakıyor diyor ama kasa kaldırırmı onu bilemem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dkerem2

bmw 3.16 kuzeninmde var benzinde ş. içi 330 yakıyoordu şimdi 250 yakıyor diyor ama kasa kaldırırmı onu bilemem.

o zaman benim megane fazla yakıyor son zamlardan sonra 320 binlira yakıyor bence bmw daha fazla yakmalı
  • quote:

bmw 3.16 kuzeninmde var benzinde ş. içi 330 yakıyoordu şimdi 250 yakıyor diyor ama kasa kaldırırmı onu bilemem.

neden once 330 da simdi 250?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [cLone]::

quote:

lpg taktırmış o yüzden.
  • JAPON al
  • 320 alırsanız bmw
    316 alacaksanız hondaya yönelin (bence)
  • quote:

quote:

quote:

lpg taktırmış o yüzden.

kullanim tarzini bilemeyiz tabi ama benzin icin 330 ykr normal olmasina karsin lpg icin 250 ykr fazla gibi.
    zira 1.6 bir motor her halukarda 200 ykr nin altinda yakmali.
    dedigim gibi kullanim faktoru onemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeandan Type-R
    320 alırsanız bmw
    316 alacaksanız hondaya yönelin (bence)

320 nin dengi honda da var ya neyse
  • 3.20 derim yoksa civic ama3.20 al dusunme bence soylyiim sana tereddut bile alma bmw diyince durum değişir akan sular durur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

lpg taktırmış o yüzden.

kullanim tarzini bilemeyiz tabi ama benzin icin 330 ykr normal olmasina karsin lpg icin 250 ykr fazla gibi.
    zira 1.6 bir motor her halukarda 200 ykr nin altinda yakmali.
    dedigim gibi kullanim faktoru onemli.

arkadaşlar o kadar fark etmezki kmde taş patlasa 70krş fark yapar 200ün altında yakması imkansız zaten alman arabaları herzaman fazla yakar özellikle bmw mercedes audi...

• şehiriçinde 250 o kadarda fazla değil ya 1.6 için kasa ağır çünkü şehir dışında 200 un altına dusuyordur zaten
  • arkadaşlar 3.16 nın ağırlığı nedir bilen varmı?
  • sen cıvıc al en ıyısı bızde 2000 model 320 vardı sattık araba 150 bıne dayanmıstı
  • quote:

arkadaşlar o kadar fark etmezki kmde taş patlasa 70krş fark yapar 200ün altında yakması imkansız zaten alman arabaları herzaman fazla yakar özellikle bmw mercedes audi...

bendede ingiliz var, benzinde almana tas cikarir ama lpg de 200 un altina cok rahat dusebiliyorum. (1.6 16v 109hp)
  • 3.20 derim
  • pekı arkadaslar teknık verılerı nasıldır 3.16 3.18 3.20 nın 0/100 e hızlanması falan bırde lpg taktırınca performansta ne kadar degısme olur
  • 98 model bmw baktıgına gore durumunuz cok iyi degil . Bmw ' de tam tersi para gerektiren aractır . En basitinden arayın borusanı bir yedek parca fiyatlarını alın sonra bir de honda ' yı arayın farkı gorun . Tamam bmw hayatımın markası tek istedigim otomobiller ama dogru konusmak lazım eger aracınıza ortalama bir benzinle ayıracak 800-1000 ytl ek butceniz yoksa bmw ' yi tavsiye etmem . Kasko degerlerini tam olarak bilmiyorum ama 98 model bir aracın kaskosunun ucuk olacagıda bir gercek . Ayrıyetten 160k km yaklasık 4 dünya turu demek . 120-130 ' tan sonra arabalar sorun cıkartma ihtimalleri daha fazla olur bu inkar edilmeyecek bir gerçek inkar eden de ancak yogurdum eksi demiyendir . Gereksiz marka takıntısı yapmaya gerek yok bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1453m
    pekı arkadaslar teknık verılerı nasıldır 3.16 3.18 3.20 nın 0/100 e hızlanması falan bırde lpg taktırınca performansta ne kadar degısme olur

anlasilan E46 hayrani birisi olarak 3 serisi performansli bir bmw ariyorsunuz.
    0-100 degerler asagida var. lpg takririnca +2sn _ +3sn de uzerine eklemelisiniz.

http://www.autoclubturkey.com/forum/showthread.php?t=59365

arkadaslarin soyledigi gibi maksat E46 kasaya binmek ise 316+lpg yok eger performans ise 320

karar sizin, ancak o fiyata cok guzel bir civic alinip kalan para ile mod bile edilebilir.

link eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [cLone]:: -- 3 Nisan 2008; 20:17:02 >

• 3 46 lar bence bmwnin en güzel 3 serisi ama cok iyi kontrol ettir sonra al keyfini sür
  • alıcak arkadaşın bütçesi ne kadar ?_
    sanıyorum ki 28-33 arası olmalı.

(kendim soruyorum kendim cevaplıyorum )

valla e46 bmw lere ben de çok hastayım. son kasasından bana göre kesnlikle daha güzel. fakat 99 bmw e46 yerine bana 2007 civic çok daha mantıklı geliyor. arada tam 8 yıl farkı var az uz değil. civic e 4 -5 yıl çok rahat binersin fakat bmw de binebilceğin ne malum ?

yakıt tüketimi olarak da civic daha avantajlı.
    dış görünüşe çok önem veriyor olablirsin fakat civicin dış görünüşü de fena sayılmaz.

ben civic derim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.