Şimdi Ara

ACİLLL bmw 3.16 megane cıvıc corolla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bmw nın 1998 1999 2000 model 316 resımdekı kasası seklınde bır arabamı yoksa megane corolla cıvıc gıbı 2005 06 07 model arabamı alınır 155000 140000 yada 17000 dekı bır bmw ortalama ne zaman sorun cıkartır kac sene kullanabılırız yaa bakımlarını duzgun bır sekılde yaptırdıktan sonra ıcımız rahat bır sekılde bınebılırmıyız SIMDIDEN TESKKURLER

ACİLLL bmw 3.16 megane cıvıc corolla

• eski araçlar arıza bakımından daha çok risk taşır
    benim tavsiyem 06 07 modellerden yana
    4 yıl sorunsuzca kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacara_53

eski araçlar arıza bakımından daha çok risk taşır
    benim tavsiyem 06 07 modellerden yana
    4 yıl sorunsuzca kullanabilirsin

Yıllar sizi korkutmasın o bir BMW..

Düzgünse araç sorunsuz yıllarca binebilirsin..

Yeni olan iyidir diye bir gerçek yok maalesef konu BMW iken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lazarotti

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

arkadasıma katılıyorum..
    merso bmw gibi kaliteli üretimler olunca bence yeni eski ayrımı iyi düşünülmeli..öyle karar verilmeli...

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

arkadasıma katılıyorum..
    merso bmw gibi kaliteli üretimler olunca bence yeni eski ayrımı iyi düşünülmeli..öyle karar verilmeli...

Alıntıları Göster
    bmw 3 serisi almanı tavsiye ederim.alabiliyorsan 318 yada 320 al

• quote:

Orijinalden alıntı: Whisper911

quote:

arkadasıma katılıyorum..

Alıntıları Göster
    YANI ZATEN OZELLIKLERINE BAKINCADA BMW MERCEDES GIBI ARACLARIN KALITESINI ANLIYORSUNUZ ESP SUAN DAHA STANDARTLARA YENI GELMESKEN 98 99 ARABALARDA ESP VAR CD CALAR DERI KOLTUK HERSEY VAR BIR TANE BULDUM 155 BINDE DIYOR KAZA DARBE BOYA YOK DIYOR UZUN YOLDA KULLANILMIS HOSUA GITTI 155 BIN COKMU SIZCE

• quote:

Orijinalden alıntı: 1453m

YANI ZATEN OZELLIKLERINE BAKINCADA BMW MERCEDES GIBI ARACLARIN KALITESINI ANLIYORSUNUZ ESP SUAN DAHA STANDARTLARA YENI GELMESKEN 98 99 ARABALARDA ESP VAR CD CALAR DERI KOLTUK HERSEY VAR BIR TANE BULDUM 155 BINDE DIYOR KAZA DARBE BOYA YOK DIYOR UZUN YOLDA KULLANILMIS HOSUA GITTI 155 BIN COKMU SIZCE

Alıntıları Göster
    LPG GIDERMI BU ARCLARA SORUN CIKARMAZLAR DEGILMI ZATEN OLURSA EN FAZLA 2000 MOTOROLUR ZATEN
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yine mi megane yav şaka gibi. Dur ben kimse yazmadan söyliyim. Megane çok sorun çıkarır, çamurlukları plastik, içi dökülüyor, kalitesiz...vsvs..

(megane kullanıyorum yukarıda yazdıklarım doğru değildir)

Konumuza gelicek olursaki, eğer imaj, sürüş keyfi, kalite ön planda ise ve servis masrafları,parça fiyatları problem değilse BMW derim. Ama ilk söylediklerim önemli değil ise daha yüksek model olan kompakt sedanları tercih edebilirsin. Megane, corolla, civic aynı sınıf araçlar olur hepsinin kendine özgü iyi yanları vardır. İstersen önce bmw mi daha yeni model kompakt sedan mı sorusuna cevapla kendi kafanda. İşin çok daha kolaylaşır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi der Rebell -- 1 Nisan 2008; 21:26:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: der Rebell

Yine mi megane yav şaka gibi. Dur ben kimse yazmadan söyliyim. Megane çok sorun çıkarır, çamurlukları plastik, içi dökülüyor, kalitesiz...vsvs..

(megane kullanıyorum yukarıda yazdıklarım doğru değildir)

Konumuza gelicek olursaki, eğer imaj, sürüş keyfi, kalite ön planda ise ve servis masrafları,parça fiyatları problem değilse BMW derim. Ama ilk söylediklerim önemli değil ise daha yüksek model olan kompakt sedanları tercih edebilirsin. Megane, corolla, civic aynı sınıf araçlar olur hepsinin kendine özgü iyi yanları vardır. İstersen önce bmw mi daha yeni model kompakt sedan mı sorusuna cevapla kendi kafanda. İşin çok daha kolaylaşır.

Alıntıları Göster
    BMW YE HASTAYIM O KASASINA GOZUM SUANDA BASKA HICBIR ARABAYI GORMUYOR ALDIKTAN SONRA PISMAN OLMAK ISTEMEYIZ TABI

• 3.16 seni tatmin etmez..3.18 yada 3.20 alıp sıralı sistem ile daha da keyifli sürüşler gerçekleştirebilirsin..
  • quote:

3.16 seni tatmin etmez..3.18 yada 3.20 alıp sıralı sistem ile daha da keyifli sürüşler gerçekleştirebilirsin..
    1800 2000 MOTOR YAKIT UKETIMI LPG ILE NASIL OLUR HIZLANMA NASILDIR 1.6 YETMEZMI DIYORSUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1453m

BMW YE HASTAYIM O KASASINA GOZUM SUANDA BASKA HICBIR ARABAYI GORMUYOR ALDIKTAN SONRA PISMAN OLMAK ISTEMEYIZ TABI

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 1453m

Arkadaşım eğer e46 kasayı çok seviyorsan ve gözün başkasını görmüyorsa temiz bir tane al ve diğerlerini düşünme. Aldıktan sonra pişman olma riski vardır her zaman ikinci el ve garantisi olmayan araçlarda. Önemli olan aracı iyi incelemen veya incelettirmen, kararını ona göre vermen.

• quote:

Orijinalden alıntı: der Rebell

quote:

Orjinalden alıntı: 1453m

Arkadaşım eğer e46 kasayı çok seviyorsan ve gözün başkasını görmüyorsa temiz bir tane al ve diğerlerini düşünme. Aldıktan sonra pişman olma riski vardır her zaman ikinci el ve garantisi olmayan araçlarda. Önemli olan aracı iyi incelemen veya incelettirmen, kararını ona göre vermen.

Alıntıları Göster
    o bir bmw ben derimki 140 150 000binde bul birtane soyle lacivert olsun resimdeki gibi yada beyaz cok yakısıyor o arabaya al bin sorunsuzac 3.16 alt devirlerde cok agır kalır

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan54

o bir bmw ben derimki 140 150 000binde bul birtane soyle lacivert olsun resimdeki gibi yada beyaz cok yakısıyor o arabaya al bin sorunsuzac 3.16 alt devirlerde cok agır kalır

Alıntıları Göster
    bmw nin altyapısı sağlamdır lpg de bir sorun çıkarmaz..
    tabi yaptırcağın yer çok önemli
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: 61can61

quote:

Alıntıları Göster
    kesinlikle bmw arkadaşlarında dediği dibi konu bmw olunca gerisi yalan bence.motor ömrü olarak hiç korkmayan 300000 km de bmw ler gördüm ben motor hala canavar gibiydi bastınmı gidiyodu valla.. benim imkanım olsa bugün alırım o resimde gösterdiğiniz bmw den yanlız almışken 318 alın derim onlar daha iyi sıralı sistemde bir sorun yaşamazsınız bmw motorları rahat uyum sağlıyo lpg ye ancak servisi ,parçası malum pahallı biliyosunuz bmw nin iki far bir tampon parasıyla bir araba daha alabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-

kesinlikle bmw arkadaşlarında dediği dibi konu bmw olunca gerisi yalan bence.motor ömrü olarak hiç korkmayan 300000 km de bmw ler gördüm ben motor hala canavar gibiydi bastınmı gidiyodu valla.. benim imkanım olsa bugün alırım o resimde gösterdiğiniz bmw den yanlız almışken 318 alın derim onlar daha iyi sıralı sistemde bir sorun yaşamazsınız bmw motorları rahat uyum sağlıyo lpg ye ancak servisi ,parçası malum pahallı biliyosunuz bmw nin iki far bir tampon parasıyla bir araba daha alabilirsiniz...

Alıntıları Göster
    bende olsam bmw (E46) ve civic (2007) arasinda takilirdim.

E46 kasa bir bmw 3.16i kalite, konfor, goruntu yonunden sizi fazlasiyla tatmin edecektir.

fakat o fiyata 2007 model bir civic te alinarak bmw den asagi kalmayan bir konfor ve performansi elde edebilirsiniz.
    bence E46 bir bmw alinacaksa 1.8 veya 2.0 olmalidirki tam hakkini verebilsin. yok eger 2.0 motora benzin yetistiremem derseniz 1.6 motoru ile tercih yeni kasa civic olmalidir diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: [cLone]::

bende olsam bmw (E46) ve civic (2007) arasinda takilirdim.

E46 kasa bir bmw 3.16i kalite, konfor, goruntu yonunden sizi fazlasiyla tatmin edecektir.

fakat o fiyata 2007 model bir civic te alinarak bmw den asagi kalmayan bir konfor ve performansi elde edebilirsiniz.
    bence E46 bir bmw alinacaksa 1.8 veya 2.0 olmalidirki tam hakkini verebilsin. yok eger 2.0 motora benzin yetistiremem derseniz 1.6 motoru ile tercih yeni kasa civic olmalidir diye dusunuyorum.

Alıntıları Göster
    bence kısıtlı bütçeyle bmw mercedes gibi markalara yanaşmamak gerek evet çok kaliteli araçlar ama bunlara binmenin bir maddi zorunluluğuda var bence ne kadar sağlamda olsa en kötü ihtimalide hesaba katmak gerekir diye düşünüyorum yani Allah korusun ciddi bir bakım gerektirdiğinde veya sorun çıkardığında altından kalkamayacaksan bence uzak dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

bence kısıtlı bütçeyle bmw mercedes gibi markalara yanaşmamak gerek evet çok kaliteli araçlar ama bunlara binmenin bir maddi zorunluluğuda var bence ne kadar sağlamda olsa en kötü ihtimalide hesaba katmak gerekir diye düşünüyorum yani Allah korusun ciddi bir bakım gerektirdiğinde veya sorun çıkardığında altından kalkamayacaksan bence uzak dur.

Alıntıları Göster
    bakımları zamanında serviste yapılmış bir bmwden korkmak gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest

bakımları zamanında serviste yapılmış bir bmwden korkmak gerekmez.

Alıntıları Göster
    şu an hala190 balina kasa mercedeslerin çok rahat çalıştığını görmek insanı imrendiriyor.bmwde aynı şekilde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.