Bildirim
2005 reno megan 1.4 16v Authentique sedan
SALOMON ALPHACROSS 5 GTX Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46JHT39
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
200,000 km cidden temiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.4 ve otantik. Dusuk donanim ve dusuk motor. 200Bin ustelik. Sahsen bulasmazdim ben
Bu paraya anca bu derler ya işte
1.6 olanına baksanız daha iyi olur 1.4 ile çekiş problemi yaşayabilirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
En kotu motor en kotu donanimla birleşmiş , yuksek km de onlara dostluk etmiş, boya da varsa , al sen onu. Ama satın alma , nikahına al !
quote:
Orijinalden alıntı: erkmenson
En kotu motor en kotu donanimla birleşmiş , yuksek km de onlara dostluk etmiş, boya da varsa , al sen onu. Ama satın alma , nikahına al !
isten eve gidiyorum dolmustayim mesajinizi gordum aklima geldi polo classic i naptiniz sattiniz mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mig
quote:
Orijinalden alıntı: erkmenson
isten eve gidiyorum dolmustayim mesajinizi gordum aklima geldi polo classic i naptiniz sattiniz mi ?
Satalı çok oldu. Onun üstüne marea aldım. 2 hafta önce de 2012 megane sport torurer priv. aldım :) durmuyom durdugum yerde, rönö ailesine dahil oldum ben de :)
ERKMENSON BU ARACI SIZLERIN TAVSIYESI ILE ALIP YADA ALMAMAK ICIN KONU ACDIM AMA SENIN MESAJINDAN SONRA KESIN ALACAM BELLIKI PARANA GORE KONUSUYOSUN USDAD BEN SIZDEN TAVSIYE ISDEDIM KULAGIMIZA LAF SOKMANA GEREK YOKTU UZULDUM -
ASLINDA 2000CC VECTRA KULLANICISIYIM SAYIN CETINER AMA SATTIM ELIMIZDE KALAN PARA ILEDE BUNU DUSUNDUK VECTRA KADAR PERFORMANS BEKLEMIYORUM TABIKII BENI CEZBEDEN BIRAZDA OLSA KONFORU YOKSA DEDIGIM GIBI PERFORMANS BEKLENTIM YOK TEK MERAK ETTIGIM BU ARAC BENIM DUSUNCELERIMDEKI BIR BINICIYI IDARE EDERMI BIRDE BU ARACDA ZINCIRMI VAR YOKSA TRIGER KAYISIMI BILGIN VARMI TESEKKURLER @cetiner19 -
CEKIS PROBLEM DEIL ONUN DISINDA BU ARAC NASILDIR -
O kadar km lpg de kullanılmışsa motor ömrü azalmıstır, aynı aracın az kullanılmıs olanlarına bak bence, 1.4 16 v kötü bir motor degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X