arkadaslam oncelıkle selam araç lamk ıstıyorum ama kararsızım öncelıkle kullanan arkaedasların yorumu benım ıcın onemlı opel astra otomatık vıtes yanı trıptonık (easytronıc) sunrroflu ve cam tavan olması ön palnda olması yakıt tıpı dızel yada benzınlı farketmez nasıldır ? yada bu oncelıke belırmtmıs oldugum ozellıklerde araca tavıseysı olan varmıdır..30.00 tl butce ayırdım o yuzden 2006 2007 serısını bakıyorum szın önerebılecegınız yada astra otomatık kullanan arkasların yorumlarını beklıyorum ılgınız ıcın tesekkur ederım
Opel Astra 1.6 Cosmo 2006 easytronic 115 hp
ARKADASLAR ACIL CEVABINIZI VE YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM NASILDIR SURUS KEYFI KONFOR OTOMATIK ACISINDAN SIKINTI YARATIRMI YADA KULLACIYI UZERMI IKINICI EL ALACAGIM ICIN KAC BINDE OLMAS GEREKIR SIZCE ???????? DAHA ONCE TOYOTA KULLANICISIYDIM 2006 COROLLA VE URBAN CRUISER 2010 KULLACISIYDIM BU HAFTA ICERINSDE ARAC ALMAK ISTOYORUM
Easytronic hayatımda kullandığım en zevksiz şanzımandı. İkinci elde otomatik vites araba alıcaksanız ince eleyin sık dokuyun, manuel bir araca göre oldukça riskli.
ne gıbı sıkıtnılar yasadınız acaba gecıslerı nasıl ? daha dogrusu ıkınıcı el otomatık alınırken dıkkat etmem gereken konu nedır ?
Otomatik şartı varsa başka araçlara bakmanı öneririm.Yoksa 1.3 dizel manuellere bak hem daha tasarruflu.
Honda Civic bakmanı öneririm, sorunsuz bir otomatik vitesi var. Easytronic yapısı itibariyle yokuşlarda filan parkederken kayar sıkıntı yaratır eşinize.
HONDA cıvıc baktım araştırdım aracada süspansıyon namına hıc bısey yok tokoz gıbı araç... kasisilerde sürekli sallıyor ayrıca araç içeri cok fazla ses alıyor..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme