Şimdi Ara

Opel Astra 1.6 Cosmo 2006 easytronic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslam oncelıkle selam araç lamk ıstıyorum ama kararsızım öncelıkle kullanan arkaedasların yorumu benım ıcın onemlı opel astra otomatık vıtes yanı trıptonık (easytronıc) sunrroflu ve cam tavan olması ön palnda olması yakıt tıpı dızel yada benzınlı farketmez nasıldır ? yada bu oncelıke belırmtmıs oldugum ozellıklerde araca tavıseysı olan varmıdır..30.00 tl butce ayırdım o yuzden 2006 2007 serısını bakıyorum szın önerebılecegınız yada astra otomatık kullanan arkasların yorumlarını beklıyorum ılgınız ıcın tesekkur ederım

Opel Astra 1.6 Cosmo 2006 easytronic 115 hp

• ARKADASLAR ACIL CEVABINIZI VE YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM NASILDIR SURUS KEYFI KONFOR OTOMATIK ACISINDAN SIKINTI YARATIRMI YADA KULLACIYI UZERMI IKINICI EL ALACAGIM ICIN KAC BINDE OLMAS GEREKIR SIZCE ???????? DAHA ONCE TOYOTA KULLANICISIYDIM 2006 COROLLA VE URBAN CRUISER 2010 KULLACISIYDIM BU HAFTA ICERINSDE ARAC ALMAK ISTOYORUM
  • Easytronic hayatımda kullandığım en zevksiz şanzımandı.
    İkinci elde otomatik vites araba alıcaksanız ince eleyin sık dokuyun, manuel bir araca göre oldukça riskli.
  • ne gıbı sıkıtnılar yasadınız acaba gecıslerı nasıl ? daha dogrusu ıkınıcı el otomatık alınırken dıkkat etmem gereken konu nedır ?
  • Otomatik şartı varsa başka araçlara bakmanı öneririm.Yoksa 1.3 dizel manuellere bak hem daha tasarruflu.
  • esımın kullanabılmesı ıcın önceşlıkle sartımızı otomatık olması.?
    sızın onerebılecegınız herhangı otomatık araca vardmırı 30.000 tl cıvarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL ASTRA 1,6 ENJOY EASYTRONİC
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: becek777

esımın kullanabılmesı ıcın önceşlıkle sartımızı otomatık olması.?
    sızın onerebılecegınız herhangı otomatık araca vardmırı 30.000 tl cıvarında

Honda Civic bakmanı öneririm, sorunsuz bir otomatik vitesi var.
    Easytronic yapısı itibariyle yokuşlarda filan parkederken kayar sıkıntı yaratır eşinize.
  • HONDA cıvıc baktım araştırdım aracada süspansıyon namına hıc bısey yok tokoz gıbı araç... kasisilerde sürekli sallıyor ayrıca araç içeri cok fazla ses alıyor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.