Bildirim
ACİLLL!!!CÜZDANIMI KAYBETTİM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elneny
Dün akşam otobüste cüzdanımın çalındığını düşünüyorum düşürmüşte olabilirim peki ben bu otobüsün kamera kaydına bakabilir miyim iett den ?
Dayın emniyet müdürü ise otobüsü bile alırsın.Yok değilse 2 seçenek var:Ya benim yaptığımı yapar keriz gibi polise güvenip 3 gününü mahvedersin ya da devletine polisine küfredip geçersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emniyette iptal edilme işlemi hemen yapılmıyor mu ? -
quote:
Emniyette iptal edilme işlemi hemen yapılmıyor mu ?
İptal edilme işlemi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bankaları ara kredi kartlarını kapattır.
Kimliğini tekrar çıkarmak için nüfus müdürlüğüne git. Orada kayıp çalıntı bildirimi yap.
Bu kadarı yeterli şimdilik.
O cüzdanı polis sittin sene bulamaz hiç o kısmı ile uğraşma bile. -
Çalındığını düşündüğüm için emniyete gitmeyi düşünüyorum kimliğimi de iptal ettirmeleri gerekiyo bunu hemen yapmıyolar mı -
Pazar günü kapalı dimi nüfus müdürlüğü -
quote:
Pazar günü kapalı dimi nüfus müdürlüğü
Kapalı sen ilk iş bankaları hallet pazarteside gidip kimlik bildirimi yaaprsın.
Ama aksatma onu adam kimliğinle bir iş yapar başına kalmasın. -
http://mobil.hurriyet.com.tr/kimlik-bilgileri-calinan-bir-kisinin-basina-gelenler-40083958
Umarım yardımcı olur hocam. Geçmiş olsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Düşürdüysen ve iyi niyetli biri bulursa (milyonda bir), bence unut cüzdanı para falan azsa çok üzülme. Kartları kapat hemen
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Maaş kartım vardı o da kullanmıyorum staj yerinden kalma zaten esenyurtta bindim otobüse belli nasıl bi yer esenyurt iyi niyetli birinin olucağını sanmıyorum 20 tl vardı kimlik akbil okula giriş kartı o kadar -
Sağolasın hocam adamın yapmadığı şey kalmamış yarın ilk işim kimlik çıkartmak olucak -
Dönüşü olmaz o zaman. Çok da üzülmeyin bence.
Geçmiş olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X