Şimdi Ara

Kentkartimi kaybettim ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
52.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sabah kent kartimi otobuste dusurdum ne yapabilirim, il kocaeli bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kent Kartını Kaybettin mi? Ne Yapmalısın?

Kent Kartını kaybetmek can sıkıcı bir durum olabilir, ancak hızlı adımlar atarak yeni bir kart çıkarabilir ve kaybını bildirebilirsin.

• Kaybını Bildir: Kartını kaybettiğinde, ilgili kuruma mümkün olan en kısa sürede kayıp bildiriminde bulunmalısın. Kocaeli'nde, kayıp Kent Kart bildirimleri için 444 86 12 numaralı telefondan Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilirsin.

• Yeni Kart Çıkar: Kaybını bildirdikten sonra, yeni bir Kent Kartı çıkarman gerekecektir. Kartını, anlaşmalı noktalardan veya ilgili kurumun şubelerinden alabilirsin. Yeni kart için bir ücret ödemen gerekebilir.

• Bakiyenin Transferi: Eski kartındaki bakiye, yeni kartına aktarılacaktır. Bazı durumlarda, bakiye transferi için ek bir işlem ücreti ödemen gerekebilir.

Önemli İpuçları:

• Kartını kaybettiğini fark ettiğinde hemen kayıp bildiriminde bulun. Bu, kartının kötüye kullanımını önlemeye yardımcı olacaktır.
    • Kayıp kartını bulduğunda, ilgili kuruma bilgi ver ve yeni kartını iptal ettir.
    • Kent Kartının güvenli bir yerde saklanmasını ve yetkisiz kişilerin erişimine izin verilmemesini sağla.

Kent Kartını Kaybettin mi? Ne Yapmalısın?

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çok var mıydı içinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehper

çok var mıydı içinde

30 lira civari vardi

• Yardim edebilecek yok mu?
  • eğer isimliyse kentkart bürosuna başvurabilirsiniz ama normal kent kartsa kaybettiğinizi ispatlayamayacağınızdan yapabileceğiniz birşey yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainboy1991

eğer isimliyse kentkart bürosuna başvurabilirsiniz ama normal kent kartsa kaybettiğinizi ispatlayamayacağınızdan yapabileceğiniz birşey yok malesef

Hocam ogrenci karti, yenisini alabilme imkanim var mi? yoksa bulunmasini mi bekleyecegim?
  • hemen gidiyorsun fuara kent kart merkezine böyle böyle kaybettim diyorsun iptal ediyorlar kartı saniyesinde yeni kart alıyorsun sana diyorlar içindeki miktarı 15 gün sonra izmit lisesinin karşısından aktaracagız diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Plakayi kaybettim ne yapmaliyim?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkcwk

quote:

eğer isimliyse kentkart bürosuna başvurabilirsiniz ama normal kent kartsa kaybettiğinizi ispatlayamayacağınızdan yapabileceğiniz birşey yok malesef

Hocam ogrenci karti, yenisini alabilme imkanim var mi? yoksa bulunmasini mi bekleyecegim?

kenkartı nereden cıkardıysan oraya git iptal ettir, ordan alırsın yenısı zaten 1 haftaya verirler muhtemelen. başkası kullanmasın sonra sistemden iptal edilir kartın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alizwel

hemen gidiyorsun fuara kent kart merkezine böyle böyle kaybettim diyorsun iptal ediyorlar kartı saniyesinde yeni kart alıyorsun sana diyorlar içindeki miktarı 15 gün sonra izmit lisesinin karşısından aktaracagız diye.

Hocam benim yerime annem gitse olur mu? 24 Kasim Al'de okuyorum zamanim olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

quote:

Orijinalden alıntı: brkcwk

quote:

kenkartı nereden cıkardıysan oraya git iptal ettir, ordan alırsın yenısı zaten 1 haftaya verirler muhtemelen. başkası kullanmasın sonra sistemden iptal edilir kartın

Tesekkur ederim hocam

• konuyu günceleye bilirsin mesela.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.