Şimdi Ara

Böylesi Hiç Sorulmadi :) Ekran Kartimi Nasil Bozabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben ekran kartimi bozmak istiyorum
    Bunu daha önce yapabilen birisi oldumu acaba?
    Olduysa bana yardımcı olursa sevinirim, te$ekkürler

• O/C

ben bişi sorayım

Neden ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexy
    O/C
    ben bişi sorayım
    Neden ?

Gizli
    O/C anla$ilabilecek bir durum, biraz daha garanti bi çözüm lazim
  • Anlasılan garantiye yedirilebilecek bir bozulma arıyorsun :D
    Şuan aklıma pek bişey gelmiyor ama dur 2 tane senaryo yazayım.

1- ekran kartının performansından şürhe ediyorsun tamir edemiyeceğini biliyorsun bozarak garantiden yenisini almayı düşünüyorsun

2- Ekran kartının piyasa satışı durdu bozup garantiye gönderip değişemeyeceği için ödediğin paradan başka bir ürün almayı düşünüyorsun
    bildimmi
  • Servislerin yükümlülüklerini veya iyi niyetlerini kötüye kullanmaya yeltenen user modeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: !brahim
    Servislerin yükümlülüklerini veya iyi niyetlerini kötüye kullanmaya yeltenen user modeli.

Size göre yüzeysel olarak haklı olabilirsiniz.
    Ama aldigim 4 anakartin 3nü bile bile bozuk olarak satabilen.
    Benim iyi niyetimi kullanan bir firma icin kendi dü$ünceme göre ideal bir çözüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flexy
    Anlasılan garantiye yedirilebilecek bir bozulma arıyorsun :D
    Şuan aklıma pek bişey gelmiyor ama dur 2 tane senaryo yazayım.
    1- ekran kartının performansından şürhe ediyorsun tamir edemiyeceğini biliyorsun bozarak garantiden yenisini almayı düşünüyorsun
    2- Ekran kartının piyasa satışı durdu bozup garantiye gönderip değişemeyeceği için ödediğin paradan başka bir ürün almayı düşünüyorsun
    bildimmi
    />

Para almaya niyetim yok, bir onceki mesajimda belirttigim gibi beni 3 defa
    " Enayi " yerine koyan bir firma için yapilabilecek bir durum. Ayrıca bu kartlarin
    iadesi hic bir firmayi batirmaz cunku bu oranlar zaten en ba$indan hesaplanip
    kartin fiyatina dahil edilmi$lerdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ver 220 v u direk acıma
  • Monitor çıkışlarını şasi(kısadevre) yaptır.
    sadece ekran artı yanar bu durumda. direk kart üzerinden şasi yapırırsan anakart da yanabilir.
    +1 o/c süper yönten kim anlıyacak ayrıca kendi kendine olmuş dersin.
    şimdilik aklıma bunlar geliyo yenileri geldikçe yollarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__
    ver 220 v u direk acıma

___ Teknik servis bu kart nie kararmış yada bu devrelerin hepsi nie patlamış die şüpelenmezse işe yarayabilir.
  • kartın ati ise yanlış bios yükle. Tecrübeyle sabittir
  • Kısadevre yaptırın veya verilen voltajı arttırın..
  • Yüksel voltajdan yanan hertür cihazın yanma sebebi anlaşılabilir. Bu yüzden kısadevre tekniklerini dene :)
  • paso ajdarın kliplerini, fotoğraflarını falan aç ama monitörü ve hoparlörleri kapat bozulmasınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

paso ajdarın kliplerini, fotoğraflarını falan aç ama monitörü ve hoparlörleri kapat bozulmasınlar

+190793849203849237492
    ..Garantiye yollanırsa anlarlar ama..

• kartın markası ve modelini söylersen ? cımbız yardımı ile nasıl bir kısa devre yapacağını söyleyebilir anlatabilirim İstediğine yolla anlayamaz
  • kardeş cevap verirsen yardımcı olucam markası nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkan -- 7 Eylül 2007; 11:39:04 >
  • eğer oc yada fazla voltajdan yanarsa elektirk dalgalnaması yaşadığını elektirk gelip gittikten sonra kartın mefta olduğunu sölersin.
  • ekran kartının üzerindeki işlemcinin bacaklarında 12 v dolaştır gör neler oluyor
  • arkadaşlar aşmışsınız valla . gerçi adam haklı yapacak birşey yok.

burda gereken tüm tavsiyeler verilmiş. bir tavsiye de benden ama farklı bir tavsiye.

pc alırken gerçekten iyi araştırma yapın derim. teknik servisler bile artır bir halta yaramıyor. formatı dedemde atıyor artık çoluk çocuğun eline düştü. teknik servise götürüyorsun format atıp veriyor. sorunu da söylemiyor . böyle hizmet olmaz diyorum.

herkez bilgisayarı öğrensin bence yoksa elin şeyiyle gerdeğe girince hem manevi kayıp yaşıyorsun hemde bütçeden sağlam yiyorsun.

kolay gelsin derim sanada arkadaşım. umarım sağlam bir bozma şekli bulursun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.