Arkadaş 3 kere falan filan demiş, 1. kazıklandığını anlarım. 2. kazıklanmayıda anlarım ( olmaz ya). 3. kazıklanmaya pes derim. Gözleri nerdeymiş. Hadi oldu diyelim. bunun yasal yolları var. Sorununuz varsa tüketici hakem heyetine bir dilekçe verin, ekine fatura ve belgeleri koyun.
Bunu yapamıyorsanız Google'de beyaz masa diye arama yapın.
Size 24 saat içinde cevap geliyor. 8 tane sorunlu anakartımı, 5 tane ekran kartımı bu şekilde ( 2 tanesinde sorun bile yoktu o/c olmuyordu) sıfır ambalajında kutusuyla değiştirdim.
Szlerin yazdığı cevaplar geyikten başka bişey değil.
T.C. yaşıyoruz, ya hak aramayı bilin veya böyle konular açıp zaten yorgun forumu yormayın.
Yazık ya 4 anakarttan 3 ünü bile bile bozuk satıyorsa ne demeye onlardan ekran kartı alıyorsun anlamadım. Daha vahim olan nasıl bozabilirim diyorsun? Git iade et almazlarsa üstteki arkadaşın dediği gibi yasal mercilerle hallet. Birde sana 4 anakarttan 3 ünü bozuk satan kim?
quote:
Orjinalden alıntı: kryeck
Yazık ya 4 anakarttan 3 ünü bile bile bozuk satıyorsa ne demeye onlardan ekran kartı alıyorsun anlamadım. Daha vahim olan nasıl bozabilirim diyorsun? Git iade et almazlarsa üstteki arkadaşın dediği gibi yasal mercilerle hallet. Birde sana 4 anakarttan 3 ünü bozuk satan kim?
Destek için teşekkür ederim. Forumun yaş ortalaması düştükçe böyle konular yine açılacaktır.
Bizler elimizden geldiğince, dilimizin döndüğü şekilde makul ve mantıklı cevapları verirsek ne güzel olur.
quote:
Orjinalden alıntı: 2x+1
soğutucusunu çıkart fazla ısınmadan bozulur. veya ekran kartını söküp üzerine işedikten sonra yerine tak.
Ne Alaka O zmanda Anakart Gider
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme