Şimdi Ara

Böylesi Hiç Sorulmadi :) Ekran Kartimi Nasil Bozabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    valla işlemcisinin bacaklarını kısa devre etmek en kolayı gibi duruyor.ama karartmadan yap

ayrıca bu tür sorular arada geliyor ilk değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.sleepless -- 7 Eylül 2007; 14:01:15 >
  • soğutucusunu çıkart fazla ısınmadan bozulur.
    veya
    ekran kartını söküp üzerine işedikten sonra yerine tak.
  • sök bir diyoru ya da kondansatörü iyi bir lehimleme ustası bul ters şekilde tekrar lehimle.

çok küçük zımbırtılardan birini toplu iğnenin ucu ile boz. ama fazla tahribat yapma.

bir tane küçük parça sök, bırak eksik kalsın o yer.

yanlış bios yüklemek işe yaramaz. önemli olan bios yüklerken, uygulamada fişi çekmek. belki o zaman düzelmez.

3 board vakası için ben olsam yanık bir ekran kartı veririm onlara.

ayrıca ekran kartının markasını sormak... bu nasıl bir merak, acaba teknik servis buraya mı girdi ki ne?

• bizim bayan arkadaşın biri ıslak bezle temizlemiş. masa siler gbi.
    yıkılmıştık. istertesen sende deneyebilirsin
  • ben bir şey önereyim.

fanı bir şekilde durdur(ekran kartının)
    sonra oyun oyna ,çipleri yanar.
  • benim ekran kart msi6800gs bu kartı 240$ almıştım bu yazıyı okuyunca benimde aklıma hinlikler gelmeye başladı.çünkü şimdi bu paraya dehşet ekran kartı alıno. acaba fanı durdursammı? harbiden düşünmeye başladımanlama ihtimalleri varmı fanı benim durdurduğumu.bide kart o.c lu o.c dan yanmış olduun anlayabilirlermi?
  • koptum burnu o kokuyu kaldırırsa tekrar takabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: 2x+1

• kısa devre için kasayı sokmek gerekebilir kasa kapaklarındada garanti etiketi vardır nasıl olacakki o iş:S:S
    sanırım dısarıdan monitör çıkışlarındaki deliklere aynı anda kabloları birleştirirsin:D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: narec

koptum burnu o kokuyu kaldırırsa tekrar takabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: 2x+1

• [Deleted by Admins]
  • bu kadar kişi cevap yazmış kimse yapılan işin yanlış olduğunu söylememiş. senin o adama karşı husumetin olabilir ama sonuçta garantiyi veren ithalatçı firma olan ona olacak. bir ay kartı beklersin bir ay sonrada sana seninkinin ayarında arıza yapmış tamir olmuş kullanılmış bir kart göndeririler. artık firmalar bozuk kart yerine sıfır kart vermiyorlar haberin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KEŞŞAF

bu kadar kişi cevap yazmış kimse yapılan işin yanlış olduğunu söylememiş...

quote:

Servislerin yükümlülüklerini veya iyi niyetlerini kötüye kullanmaya yeltenen user modeli.

Demek ki okumamışsın...
  • bnce bunlara gerek yok sen kartı bozunca sana getirip 0 ayarda bi kart vermezler 2.el kar verrler tamir görmüş olur o da bunuda göz önüne alıyorsan al eline bi kablo gözüne 2 tane lehim kestir (birbirlerine biraz uzak olsun ne olur ne olmaz) kablonuın bir ucunu bi yere öbürünüde diğerine değdir eğer sonuç vermezse diğer lehimleri dene mutlaka amacına ulaşırsın
  • sistem açıkken ekran kartını çıkar sonra tekrar tak

tabi sisteminde uçması olası bi durum
  • Yuhhh hahahahaha. süper bir soru. bunları ben de deneyeceğim. Teknosadaki adam bana, "intel 128 mb paylaşımlı, 256 mb ati'den daha iyi. çünkü ati olan bilgisayar core duo, bu da core 2 duo. bununla daha iyi resim çizer grafik uygulamaları yapabilirsin" dedi

Bu durumda bu bilisayarı götürüp O TEKNOSA'DA çalışan adamın kafasına vurmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbariansss -- 11 Eylül 2007; 15:38:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbariansss

Yuhhh hahahahaha. süper bir soru. bunları ben de deneyeceğim. Teknosadaki adam bana, "intel 128 mb paylaşımlı, 256 mb ati'den daha iyi. çünkü ati olan bilgisayar core duo, bu da core 2 duo. bununla daha iyi resim çizer grafik uygulamaları yapabilirsin" dedi

Bu durumda bu bilisayarı götürüp O TEKNOSA'DA çalışan adamın kafasına vurmam lazım

Küçük yazınca anlaşılmıyormu olarak algılıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 11 Eylül 2007; 15:37:14 >
  • quote:

hayır hiç de öyle bir niyetim yok. bu lafının üzerine değiştirdim yazı tipini. ne alaka hem? de neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbariansss

quote:

hayır hiç de öyle bir niyetim yok. bu lafının üzerine değiştirdim yazı tipini. ne alaka hem? de neyse...

forumda büyük harfle yazmak (başlıklar dışında) saygısızlıktır. ben uyarayım dedim, gerisi sana kalmış. değiştirdiğin için de tşk.ler.
  • quote:

forumda büyük harfle yazmak (başlıklar dışında) saygısızlıktır. ben uyarayım dedim, gerisi sana kalmış. değiştirdiğin için de tşk.ler.

uyardığın için teşekkürler. bunu bilmiyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

paso ajdarın kliplerini, fotoğraflarını falan aç ama monitörü ve hoparlörleri kapat bozulmasınlar

GULDURDUN BENI ALLAHTA SENI GULDURSUN

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.