Şimdi Ara

ACİLLL EĞİTİM HAYATIM KARARIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar benim durumum çok karışık Allah rızası için bana bir yol gösterin. 11.sınıfa gidiyorum ama son 2 senedir okula nasıl gidiyorum ben bilmiyorum. 1 gram ders çalışmıyorum ama içimde pişmanlık oluyor kısacası 9 10 11 12 konuları hiç yok. SAYISAL alanda okuyorum ama çalışmadığım için sınıftada ders dinlemediğim en arkada yatışa geçtiğim için kimya matematik falan anlamıyorum yapamıyorum Fizik az da olsa çözebiliyorum. Elimde ALMAN vatandaşlığı gibi bir imkan var yani orada üniversite okuma hakkım not ortalamasına göre ygs lys herhangi bir yere yerleşmem yetiyor. Hayatım boyunca tarih coğrafya edebiyat bana her zaman bir matematikten hele kimyadan kat kat kat daha zevk vermiştir bunları çalışmadan bile yapabilme imkanına sahibim genel kültür diyelim zevk alıyorum. Ama geleceğe dönük kendime uygun bir iş bulamıyorum SİYASAL BİLİMLER (DİPLOMATLIK) haricinde yani kısıtlı. Sosyal bir insanım masa başı hayatta yapamam sizce ne yapmalıyım ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN?

• turizm okuyabilirsin
  • Turizm diyorsunda Babam turizm sektöründe o iş tırşş bırak yani usta bana iyi para getirecek meslek lazım örneğin bir mühendis rahat olucan ama iyi para kazanıcan öyle ama alan değiştirmeyi düşündüğüm için alternatif arıyorum. Alan değiştirmezsem direkt Almanya zaten.
  • Alamancı rapper ol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence imkanin varsa degerlendir.burdaki unilerden daha iyi bi egitim alirsin vence.ustune zaten almancan olcak ing olcak. firsatn varken bi dusun bence
  • aa geçen yılki ben. tm'ye geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maftas

Alamancı rapper ol.

yalnız yardın beni hacı :D:D:D:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta tmye geçmeyi düşünüyorum ama siyasal bilimler olur bana sadece diğerli sıkar sence ne okuyabilirim başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAnl

Usta tmye geçmeyi düşünüyorum ama siyasal bilimler olur bana sadece diğerli sıkar sence ne okuyabilirim başka

Onu sen belirleyeceksin biz değil.
  • 11. sınıfsın daha seneye gireceksin sınava 1 senede halledebilirsin eksiklerini merak etme
  • Ya eyvallah Almanyada üniversite durumu olmassa direkt TM ye geçicem ama Almanya durumu olduğu için tm ye geçip hata yapmak istemiyorum kafamdaki sorulardan biride şuan yaz tatilinde ygs bitirmek türkçe sosyal basit Matematik ve fene kasmam lazım hadi diyelim yazın bitti ygs LYS de çok zorlanıyorum kimya yapamıyorum zaten dersi dinleyince oluyor yine ama :)
  • şimdiden başlarsan eğer tüm konuların biter ve tmden ilk 5 bine girebilirsn . artık özel ders , dershane takviyesi fln şart sana çnkü sıfırım diyorsun
    ama emin ol benm de 11 e geldiğimde sıfırdım... yazı değerlendirdim , üstüne 6 ay da çalışınca gayet iyi bir sonuç aldım .. tavsiyem HİÇ DE GEÇ DEĞİL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.