Şimdi Ara

Acilll Kvk cihazımı eğip gönderdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefonuma üst hoparlöründen su kaçtı kvkya verdim. Onlar da cihazı eğip bana gönderdiler. Hatta eğikliğinden arka kapağı kapanmamıştı. Kutusu ezilmişti. Ben öyle teslim etmedim. Verirken dk48le şarj ettiğimi söyledim. Aldığımda cihaz dk48e sığmıyordu. İkinci gönderişimde de kullanıcı hatası dediler. Şimdi naapmalıyım. Hakem heyetine başvuracağım. Cihazı teslim alayım mı hakem heyetine cihazı bırakayım mı naapayım acil yardım beyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• byhaga42 B kullanıcısına yanıt
    Cihazı teslim alıp hakem heyetine başvurun, hakem heyeti bir bilirkişi atayacak telefonu bilirkişiye teslim edeceksiniz. Bilirkişi incelemesini yapıp kullanıcı hatası olup olmadığını tespit edecek ona göre rapor düzenleyecek. Verilen bilirkişi raporuna göre de hakem heyetinden olumlu ya da olumsuz bir karar çıkar.
  • Uğraşma hakem heyetine git başvur.

1. Kaymakamlığa gideceksin.
    2. Orada bir kağıt dolduracaksın (Para iadesi veya ürün değişimi diye ekleme yapacaksın)
    3. Servis kağıtları ve telefonun faturası yanında olacak. Fatura aslı 2 ya da 3 fotokopisi servis kağıtlarının da 3 er fotokopisi.
    4. İkametgah çıkarmış ol 2 adet.
    5. Fatura kimin adına ise o başvuru yapabilir haberin olsun.
    6. Telefon ihtimale karşı yanında olsun orada senden teslim almayacaklar.
    7. Bir müddet sonra sana bilirkişi atayacaklar, o kişiye telefonu gösterip böyle böyle oldu diyeceksin o karar verecek.

Ben üsküdar kaymakamlığından başvuru yapmıştım 7 ay sürdü ama paramı geri aldım. Üsküdar yoğun olduğu için uzun sürdüğünü söyledi bana, bazı yerlerde 3-4 ay veya 3 ay sürdüğü de oluyor.
  • e peki ben nasıl ispat edicem? Adam senin eğik göndermediğin ne malum derse noolacak? Bi de sen ne için başvurmuştun? Sonuçları nasıl oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş seninki sonuçlandı mı? Sonucu ne oldu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.