Şimdi Ara

Teknosa'dan aldığım iPhone'un kutusundan garanti belgesi çıkmadı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yaklasik 2-3 ay once teknosa'dan iphone4 aldim eve geldigimde kutunun icinden garanti belgesine benzer bir sey cikmadigini fark ettim. Her zaman guvenilir diye teknosa'dan alisveris yaparim ama bu konuda icimde tereddut olusmadi degil bende sizlere sormak istedim cihazin faturasi var o konuda sikintim yok ama garanti belgesinin cikmamasi normal midir? Bu durumu benden baska yasayan var mi?

• Guvenilir ? Teknosa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

Guvenilir ? Teknosa ?
    Teknosadaki hizmet kalitesi kasada parayı ödeyene kadardır.. Sonrasında yanlızsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Teknosadaki hizmet kalitesi kasada parayı ödeyene kadardır.. Sonrasında yanlızsın..

Alıntıları Göster
    2-3 ay sonra mı aklına geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: UK.

2-3 ay sonra mı aklına geldi

Alıntıları Göster
    Teknosadan ürün almak
  • Geç olmuş ama gidin bir sorun. Garanti kağıdının olması lazım. Electro world'de kasadan alır almaz kenarda yer var, garantiyi kaşeliyorlar.
  • Teknosa'nin guvenirligi konusunda konuyu uplayan arkadaslar icin anlatiyorum bu olayi.

17 haziran 2011 de teknosadan aldigim blackberry marka cihazim 20 haziran 2012 de acilmadi tamamen bende teknosaya servise yollamalari icin verdim otuz gun sonra cihazimin yenisini tedarik etti teknosa ve ben telefonu hor kullanan bir insanimdir nasil kullanici hatasi cikmadi anlayamadim. Neyse ben yeni cihazi kullanirken bu yil nisan ayinda hafiza kartini okumama gibi basit formatlik bi sebepten cihazi teknosa ile yine servise yolladim. 20 gun hic arayip sormadim 21. is gunu teknosayi arayip cihazimin durumunu sordum ve bana 20 is gununun gectigini resmi olarak cihaz degisim veya para iadesi talebinde bulanabilecegimi bu talebimi de servisle goruseceklerini soylediler bende tabiki para iadesi dedim 650 liraya almistim 2 yil once ve garantisinin bitmesine 1 ay kala parami geri alacaktim. Aradan yaklasik 10 gun gecti ama servis teknosaya donus yapmadi bende sikayetci ve magdur oldugumu bildirdim bir kac saat sonra teknosadan arayip en yakin magazalarina gidip iade ceki alabilecegimi soylediler sonradan ogrendim ki teknosanin o telefonu yaptirma gibi bir yetkisi de varmis yani 20 liraya format attirabilirlerdi ama bana 650 lira iade yaptilar bende ustune ekleyip simdi bu iphoneyu aldim anliycaginiz ben yillardir teknosanin hicbir kazigini gormedim sayet olsa bile bunu burada uplamanin anlami yok bosuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmcelebi -- 16 Ağustos 2013; 22:27:50 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmcelebi

Teknosa'nin guvenirligi konusunda konuyu uplayan arkadaslar icin anlatiyorum bu olayi.

17 haziran 2011 de teknosadan aldigim blackberry marka cihazim 20 haziran 2012 de acilmadi tamamen bende teknosaya servise yollamalari icin verdim otuz gun sonra cihazimin yenisini tedarik etti teknosa ve ben telefonu hor kullanan bir insanimdir nasil kullanici hatasi cikmadi anlayamadim. Neyse ben yeni cihazi kullanirken bu yil nisan ayinda hafiza kartini okumama gibi basit formatlik bi sebepten cihazi teknosa ile yine servise yolladim. 20 gun hic arayip sormadim 21. is gunu teknosayi arayip cihazimin durumunu sordum ve bana 20 is gununun gectigini resmi olarak cihaz degisim veya para iadesi talebinde bulanabilecegimi bu talebimi de servisle goruseceklerini soylediler bende tabiki para iadesi dedim 650 liraya almistim 2 yil once ve garantisinin bitmesine 1 ay kala parami geri alacaktim. Aradan yaklasik 10 gun gecti ama servis teknosaya donus yapmadi bende sikayetci ve magdur oldugumu bildirdim bir kac saat sonra teknosadan arayip en yakin magazalarina gidip iade ceki alabilecegimi soylediler sonradan ogrendim ki teknosanin o telefonu yaptirma gibi bir yetkisi de varmis yani 20 liraya format attirabilirlerdi ama bana 650 lira iade yaptilar bende ustune ekleyip simdi bu iphoneyu aldim anliycaginiz ben yillardir teknosanin hicbir kazigini gormedim sayet olsa bile bunu burada uplamanin anlami yok bosuna.

Bilgi için sağolun. Benim de bildiğim bu şekildeydi, yukarıdaki arkadaşların yorumlarına şaşırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Teknosa'nin guvenirligi konusunda konuyu uplayan arkadaslar icin anlatiyorum bu olayi.

Bilgi için sağolun. Benim de bildiğim bu şekildeydi, yukarıdaki arkadaşların yorumlarına şaşırdım.

Teknosa İyidir yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1A7323562

quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

quote:

Teknosa İyidir yaw

Alıntıları Göster
    teknosada şu ana kadar 1 kere garantilik bir sorunum oldu o da aldığım zyxel adls modem bozulmuştu verdim 1 hafta içinde anakartı değişip geri geldi bana 3-4 sene daha rahat kullandım aleti açıkcası bende memnunum yani :D arkadaşın samsung foto makinesi bozuldu düğünde üzerine kadının biri oturmuş ekranını çatlatmış onuda düzeltip geri gönderdiler çocuğa 1 hafta içinde yani o da bir sorun yaşamadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

teknosada şu ana kadar 1 kere garantilik bir sorunum oldu o da aldığım zyxel adls modem bozulmuştu verdim 1 hafta içinde anakartı değişip geri geldi bana 3-4 sene daha rahat kullandım aleti açıkcası bende memnunum yani :D arkadaşın samsung foto makinesi bozuldu düğünde üzerine kadının biri oturmuş ekranını çatlatmış onuda düzeltip geri gönderdiler çocuğa 1 hafta içinde yani o da bir sorun yaşamadı

Alıntıları Göster
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 20 Mayıs 2020; 17:1:23 >

• Kutunun kapağının içinde olmasın ciddi diyorum bir bakın.
  • Teknosadan alacagim tek sey aylik bulten katalogudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 17 Ağustos 2013; 20:00:37 >
  • Bizim İzmir de teknosa ile vatan yanyana ve ben teknosadan urun alanlara sasiyorum hem kazik yiyorlar urun destegi sifir vatandan ps3 oyunu bile alsam en iki sayfa fatura imza falan ama teknosa market gibi tabi bu durum teknosa ile alakali degil cunku teknosa urunu aliyor oraya koyuyor hatali birileri varsa burada APPLE dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Bizim İzmir de teknosa ile vatan yanyana ve ben teknosadan urun alanlara sasiyorum hem kazik yiyorlar urun destegi sifir vatandan ps3 oyunu bile alsam en iki sayfa fatura imza falan ama teknosa market gibi tabi bu durum teknosa ile alakali degil cunku teknosa urunu aliyor oraya koyuyor hatali birileri varsa burada APPLE dir
    Konu Teknosa'nın servis kalitesine dönmüşken ben de cevap yazayım. İzmir Balçova'daki Best Buy kapanınca yerine Teknosa açıldı. Best Buy faturalı ürünlerin serviş işleriyle de Teknosa ilgilenmeye başladı. Zamanında Samsung Star cep telefonu almıştım, ek garanti yaptırmıştım. Bir gün telefonun ekranı bozuldu. Aynı yere götürdüm ve 10 gün içinde tamir edildi. Servis konusunda bir şey diyemem sonuçta telefonun yetkili servisi hallediyor ama Teknosa'da fiyatlar normalin üstünde. Bu yüzden artık oradan alışveriş yapmıyorum.

• Arkadaslar asil soruya donsek? Sizin kutularinizdan garanti belgeniz cikti mi ciktiysa nasil bir belge a4 seklinde filan mi ss koyabilcek var mi?
  • quote:

Arkadaslar yaklasik 2-3 ay once teknosa'dan iphone4 aldim eve geldigimde kutunun icinden garanti belgesine benzer bir sey cikmadigini fark ettim. Her zaman guvenilir diye teknosa'dan alisveris yaparim ama bu konuda icimde tereddut olusmadi degil bende sizlere sormak istedim cihazin faturasi var o konuda sikintim yok ama garanti belgesinin cikmamasi normal midir? Bu durumu benden baska yasayan var mi?

Teknosa'da satılan iPhone'ların kutusunun içinde garanti belgesi olmuyor. Büyük ihtimal Teleservice garantili.

http://www.applegaranti.com/home/imeisorgula
    Bu adresten cihazının Teleservice garanti kapsamında olup olmadığını teğit edebilirsin.

• quote:

Arkadaslar asil soruya donsek? Sizin kutularinizdan garanti belgeniz cikti mi ciktiysa nasil bir belge a4 seklinde filan mi ss koyabilcek var mi?
    İyide iphone kutusunun içinde zaten garanti belgesi yokki kutunun dışarısına yapıştırılmış ufak bir kitapcık halindedir garanti belgesi. Kutunun jelatinini açarken, heyecandan yere düşürdünüz sanırım kutu içeriğinde zaten garanti belgesi olmaz
  • Bendende cikmadi. Vodafonedan aldim. Ama garantisi var arayip sormustum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

İyide iphone kutusunun içinde zaten garanti belgesi yokki kutunun dışarısına yapıştırılmış ufak bir kitapcık halindedir garanti belgesi. Kutunun jelatinini açarken, heyecandan yere düşürdünüz sanırım kutu içeriğinde zaten garanti belgesi olmaz

Genpa'dan alınan iPhone'larda oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.