Şimdi Ara

ACILLL pil yuzdesi degismiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iphone 5 cihazimi sarj ediyorum yuzde yuzde cikariyorum ve pil hic 100 den asagiya dusmuyor pil bitene kadar hep pil full gozukuyor acil yardim ederseniz sevinirim niye boyle bisey oluyor

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonun Şarjı 100'den Düşmüyor: Nedenler ve Çözümler

Telefonunuz şarj olurken şarj yüzdesinin değişmediğini mi fark ettiniz? Bu yaygın bir sorun olup çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir. İşte telefonunuzun şarj yüzdesinin değişmemesinin olası nedenleri ve çözümleri:

• Pil Arızalı: Pil ömrünün sonunda olabilir ve değiştirilmesi gerekebilir.

• Şarj Cihazı Arızalı: Şarj cihazı düzgün çalışmıyor olabilir. Farklı bir kablo veya adaptör deneyin.

• Şarj Soketi Kirli: Şarj soketi toz veya kirle tıkanmış olabilir. Hafif nemli bir bezle temiz deneyin.

• Uygulama Çakışması: Bazı uygulamalar şarj işlemine müdahale edebilir. Telefonunuzu güvenli modda yeniden başlatın ve sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol edin.

• Yazılım Hatası: Telefonunuzun işletim sisteminde bir hata olabilir. Telefonunuzu en son yazılım sürümüne güncelleyin.

• Aşırı Isınma: Telefonunuz aşırı ısınırsa, şarj işlemini yavaşlatmak veya durdurmak için güvenlik önlemleri devreye girebilir. Telefonunuzu serin bir yere taşıyın.

Bu çözümleri denedikten sonra sorun devam ederse, telefonu teknik servise götürmeyi düşünün.

Anahtar Kelimeler:

• Telefon şarj oluyor ama yüzdesi değişmiyor
    • İphone şarj 100 den düşmüyor
    • İphone pil yüzdesi düşmüyor
    • Telefonun şarjı 100 den düşmüyor
    • İphone şarj yüzdesi hep aynı
    • Şarj 100 den düşmüyor
    • Pil yüzdesi düşmüyor
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Restore etmeyi denediniz mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugseryldz46

Restore etmeyi denediniz mi ?

denedik bir sonuc alamadik
  • quote:

Orijinalden alıntı: arozana

arkadaslar iphone 5 cihazimi sarj ediyorum yuzde yuzde cikariyorum ve pil hic 100 den asagiya dusmuyor pil bitene kadar hep pil full gozukuyor acil yardim ederseniz sevinirim niye boyle bisey oluyor

Pek anlamasam da jb olan telefonlarda bu gibi sorunlar oluyor sizde jb var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa5532

quote:

Orijinalden alıntı: arozana

arkadaslar iphone 5 cihazimi sarj ediyorum yuzde yuzde cikariyorum ve pil hic 100 den asagiya dusmuyor pil bitene kadar hep pil full gozukuyor acil yardim ederseniz sevinirim niye boyle bisey oluyor

Pek anlamasam da jb olan telefonlarda bu gibi sorunlar oluyor sizde jb var mı?

jb yok ancak soyle bir sorun var telefonu 2 gun once acip kapama tusunu degistirmek icin turkcell bayisine goturdum 100 lira karsiliginda turkcell degistirdi ve o gun itibari ile boyle bir sorun oldu simdi kimsenin gunahini da almiyayim da tesaduf olmasi biraz garip.
  • arozana A kullanıcısına yanıt
    Tesadüfün bu kadar olacağını sanmam

• Hocam meraktan soruyorum. Pil yüzdesi yazısını kapattığınızda da değişen bir şey olmuyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa5532

Hocam meraktan soruyorum. Pil yüzdesi yazısını kapattığınızda da değişen bir şey olmuyor mu

degisiklik yok simdi telefonu resetledim, pili kalibre etmeyi deniyecegim bakalim pek umut yok ama..
  • Ayni sorun bende de oldu. Cozum bulundu mu acaba?

• Valla iphone 3gs vardı 8gb çok fazla uygulama yüklediğimde sizinki gibi hiç inmiyordu sonra açaıp kapayınca değişiyordu:)) kızmayın şaka olsun diye yazdım ama seninki harbiden ciddi sorumuş

• Arkadaslar an itobariyle ip 5 9.3.2 beta 4 te ayni sorunu yasamaktayim cozum bulan varsa yazsin lutfen

• occaut kullanıcısına yanıt
    iphone 6s te böyle bir sorun yaşayan arkadaşım yeni yazılım attırarak çözüme ulaştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.