Şimdi Ara

ACİLLL PSU yandı11111

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar bilgisayarın psu su yandı 300 w lık bi psu idi gittim 380 lik yeni bir tane aldım .eskisi everest yenisi pegasus.fakak bi sorun daha var yeni psu yu taktıığım halde bil çalışmakta sorun yaratıyor...2 tane olan cd yazıcımdan 1 tanesi çalışmıyor....bil açılacağı zaman ilk baştaki sistemin sayıldığı kısımda takılıyor....orayı esc ile geçiyorum sonraki siyah windows xp yükleme ekranında takılıyor bu sefer...çözüm önerileriniz nelerdir...çok acil çözüme ihtiyacım var

• Acaba psu yanarken başka birşeyleride yanında götürmüş olabilirmi???
  • Cd yazıcı yanmış yanmamış olduğunu anlamak için IDE kablosunu değiştir.Öyle dene.Eğer sorun devam ederse cd yazıcıyı başka pc de çalıştırmayı dene sorun çıkarmassa anakartta bişey vardır. Cd yazıcıyı garantisi varsa garantiye gönder
  • anakartta sorun var galiba sorun sırf cd dill...dediim gibi bil de açılmıyor...sadece güvenli modda açılıyor...acaba biosta mı sorun var...bide cd nin kablolarını değiştirdim..gene olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukuf -- 24 Kasım 2006; 19:04:39 >
  • galiba psu yanarken beraberinde başka bişlerlerde götürmüş olabilir
  • psu un yandığı zaman sanırım anakartıda yanına çekmeye uraşmış ama tam becerememiş biraz tahribata yol açabilmiş sadece.yeni psu nun bole bi soruna yol açıcagını sanmıyorum sorun anakartta gibi..
  • galiba teşekkür ederim cevaplarınız için...bili servise götürmek gerekecek..bissürü masraf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anfi ayarı(Yardımmm)
    15 yıl önce açıldı
    PLAKA TAVSİYESİ ACİLLL
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • servise gondermene gerek yok kardeş buyuk ihtimalle anakart arızalı pc ne uygun bi anakart alıp kendinde montte edebilirsin bu çok zor bişey diyil emin ol...
  • ya bide şööle bişey var güvenli modda neden açılıyor da normal olarak açılmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: fukuf

ya bide şööle bişey var güvenli modda neden açılıyor da normal olarak açılmıyor

kendini korumaya alıyor o yüzden
  • eger guvenli modda normal bi şekilde açılıyorsa sistemdede bi sorun war olabilir xp kurtarmayı dene yada şoyle dene güvenli modda pc aç çalıştıra msconfig yaz açılan menüden başlangıca gel alayını kaldır kaydet kapa pc normal aç. bide bole dene
  • denedim olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: fukuf

arkadalar bilgisayarın psu su yandı 300 w lık bi psu idi gittim 380 lik yeni bir tane aldım .eskisi everest yenisi pegasus.fakak bi sorun daha var yeni psu yu taktıığım halde bil çalışmakta sorun yaratıyor...2 tane olan cd yazıcımdan 1 tanesi çalışmıyor....bil açılacağı zaman ilk baştaki sistemin sayıldığı kısımda takılıyor....orayı esc ile geçiyorum sonraki siyah windows xp yükleme ekranında takılıyor bu sefer...çözüm önerileriniz nelerdir...çok acil çözüme ihtiyacım var

belki senin probleminle alakalı değil ama yeni aldığın psu da eskisi gibi dandik üzgünüm.en iyisi tüm cd ve dvd sürücüleri disket sürücüsünü gereksiz pci hartları usb cihazlarını çıkarıp öyle denemek.birde iki stick halined ram in varsa teker teker dene belki düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 24 Kasım 2006; 20:20:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.