Şimdi Ara

Acilll Şamandra Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Acil görüş ve önerilere ihtiyacım var.

Dün sıralı sistem aracıma gaz aldım. Sanırım biraz fazla doldurdukları için arabanın gaz göstergesi kırmızı yanıyor. Depo gaz ile dolu ama boş görünüyor. ve motor arıza ışığı yandı. Sanırım sorun şamandıra ile ilgili.

Birinci sorum bu sorun şamandıra ilemi ilgilidir yoksa başka bir problemmi olabilir?

İkinci olarak sorun şamandırada ise şamandıra sorununu düzeltme imkanı varmıdır. Yoksa şamandırayı değiştirmem mi gerek.

3. sorum ise şamandıranın illa aynı marka olması şartmıdır yoksa herhangi bir LPG dönüşüm istasyonunda herhangi bir marka şamandıra taktırsam olur mu?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akman01 -- 5 Aralık 2008; 23:50:48 >

• Benim kitte de benzer bir şamandıra sorunu yaşadım, ama garantiden değiştirdim. Şimdi hiçbir problem yok.

Şamandıra arızasından dolayı depo ağzına kadar doluyordu. Gaz bitince servise gittim, şamandıra değişti. Fulledim. Bir baktım depo bomboş görünüyor!

Tekrar servise gittim. Meğer şamandırayı takan arkadaş, depoya bağlı bir soketi ters takmış!

Çıkarıp düz taktılar, dört ışık birden yandı tekrar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.