Bildirim
Acilll yardım!!.30 bin düşük yer gelmedi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam taban puanlar acıklandı ordan bakman daha saglıklı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu fenaymış ciddenquote:
Orijinalden alıntı: Guest-823DC8CD1
Hocam taban puanlar acıklandı ordan bakman daha saglıklı olur -
Nerden açıklandı nerden bakılıyo
http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2015/OSYS/OSYS2015YerlestirmeMinMaxTablo-423072015.pdfquote:
Orijinalden alıntı: domyoji
Nerden açıklandı nerden bakılıyo -
2 yıllıklara nerden bakıcaz
quote:
arkadaşlar tm3 sıralamam 49 bin uluslararası kıbrıs yüzde ellisi 78binle kapattı ve açıkta kaldım bu nasıl olur hata yokmu sizce??? Kıbrıs yazanlar sıralamasını yazsın çok kötü durumdayım
Benim anlamadığım tercih sonuçlarında sadece 1 bölüm mü gösteriyor.İstediğim bölüm geldi ama 30k aşağısı nasıl gelmedi anlamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 24 Temmuz 2015; 3:04:50 >
Arkadaşlar halim duman çok kötüyüm nasıl olabilir hala aklım ermiyor geçen sene 78 binle kapatan yer 49 bin sıralamama rağmen bana gelmiyor ne yağacağımı şaşırdım inanılır gibi değil birisi bana uluslar arası kıbrısın elli burslu hukuk sıralamasını atsın nolur
374.311 puanla kapatmış hocam sizin tm3 puanınız kaçtı -
Puana şuan bakamıyorum ama özellerin sıralamasına güven olmaz geçen sene 300 puanla tıpa giren vardı, keşke daha garanti bir yer yazsaydınız en sona :( ek yerlestirmeler var moralinizi bozmayın
Sizin durumumuz yine iyi. 224k sıralama ile 475k ile geçen sene kapatan yere yerlesemedim. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Puanım 373... Arkadaşlar geçen sene 347ydi puanı ben inanamıyorum burası nasıl gelmez aklım almıyo herkese 3 5 bin daha iyi yerler gelmiş bana 30 bin daha düşük yer gelmedi beynim dumura uğramış durumda
Hepsi normal . geçen sene aramda 240 bin fark olan yere yerleşememiştim bende ah şu tercihlerr... verilen liste ile gelen sonuc arasındaki fark büyük.quote:
Orijinalden alıntı: BaronBaghdassariann
Sizin durumumuz yine iyi. 224k sıralama ile 475k ile geçen sene kapatan yere yerlesemedim. Ne yapacağımı bilemiyorum. -
hocam özellerde bu tip oynamalar olabiliyor maalesef. bunun sebebi özellerin bursuları çok az öğrenci alıyor. bu yüzden talep artması ya da azalması durumunda aşırı oynamalar oluyor. mesela uluslararası antalya %75 burslu hukuk 2013'te 4binle falan kapamıştı. 2014'te 32k'ya gerilemişti.quote:
Puanım 373... Arkadaşlar geçen sene 347ydi puanı ben inanamıyorum burası nasıl gelmez aklım almıyo herkese 3 5 bin daha iyi yerler gelmiş bana 30 bin daha düşük yer gelmedi beynim dumura uğramış durumda -
quote:
Puanım 373... Arkadaşlar geçen sene 347ydi puanı ben inanamıyorum burası nasıl gelmez aklım almıyo herkese 3 5 bin daha iyi yerler gelmiş bana 30 bin daha düşük yer gelmedi beynim dumura uğramış durumda
hocam çok üzüldüm çok az farkla kaçırmışsınız anlamak mümkün değil ne diyeceğimi bilemedim -
Hocam bu benim 3. Senemdi başıma gelmeyen olay kalmadı ankara hukuk potasında bir insanken düştüğüm şu hale bak allah düşmanımın başına vermesin bu nasıl acı bi durum...
Hocam puanlar ve sıralamalar say da ea da da çok ileri attı gerçekten bende de garanti dediğim 2 ye 3 e yazdığım 10k 20k altımda bölümler gelmedi 4.tercih 50k altımdaydı o geldi biraz şans birazda bu sneyle alakalı bişeydi geçmiş olsun ek yerleştirmeleri dene inşallah yerleşirsinquote:
Hocam bu benim 3. Senemdi başıma gelmeyen olay kalmadı ankara hukuk potasında bir insanken düştüğüm şu hale bak allah düşmanımın başına vermesin bu nasıl acı bi durum... -
quote:
Hocam bu benim 3. Senemdi başıma gelmeyen olay kalmadı ankara hukuk potasında bir insanken düştüğüm şu hale bak allah düşmanımın başına vermesin bu nasıl acı bi durum...
1 puanla kaybetmissiniz artık keşke demenin anlamı yok hayırlısı olsun demek en iyisi,ek yerleştirmede yerleseceginize inaniyorum
Ne değişik seneye denk geldik. Bende gecen sene 304 le kapatan yere 330 la giremedim bu sene 332 ike kapatmış
Hangi siralama ile kapattiklari ne zaman belli olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- savcı çalışma saatleri
- psikoloji okumak pişmanlık mi
- vücutta damar atması
- 1996 üniversite taban puanları ösym
- yoğun fazda ne demek
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X