yeni bir buluetooth aldım.bluetooth class1 antenli usb(blue soleil)Bilgisayarım bluetooth tanıdı programı yükledim veri alışverişi güzel....yalnız her bilgisayarı kapattığımda bluetooth ta kapanıyor.Bilgisayarı Açtığımda blutooth çalışmıyor ve bilgisayar da tanımıyor.bluetooth u takıp çıkardıımda bluetooth un ışığı yanıyor ve bilgisayar bluetooth utanıyor.Yani her zaman bluetooth aletini takıp çıkartmam mı gerekecek sorun bluetooth ta mı yoksa bilgisayardan mı kaynaklanıyor.webcam gibi cihazlarda böyle bir sorunum yok.İlgili bir arkadaş yardımcı olrsa çok sevineceğim
bluetooth un ayarlarında bilgisayar her açıldığında otomatik olarak başlama ayarı olabilir bence oraları bi karıştır..
denedim öyle bir bölüm yok.
saatin yanındaki bluetooth ikonuna sag tıkla ''start the bluetooth device ' tıkla
bluesoeli bende kullanıyorum başlat çalıştıra services.msc yaz çıkan menüden bluesoiel bluetooth service yi bul onu otomatik yap
arkadaşım baktım zaten otomatikte.Bilgisayarı kapadım açtım yine çalışmıyor.Mutlaka tak çıkart yapmam gerekiyor ondan sonra bluetoothun ışığı yanıyor ve bilgisayar tanıyor.