Şimdi Ara

acilll yardım(görüntü+ses) sinema sistemi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yeni kayıt oldum herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorun... elektronik bir ürün alıcaksam forumunuzu takip edip okuuyarak bilgi sahibi olarak almaya çalışıyorum yaklaşık 3 senedir sizi takip ediyorum buraya zaman ve emeğini döken herkese teşekkür ederim burdaki uzman arkadaşlarımız sayesinde tvlere ses sıstemlerine receiver lara artık farklı bakmaya başladım :) uzatmayım...konuya gelince kendime tv izleyebileceğim blurayden kopya tabir ettigimiz hdd ye film yuklettırıp izleyebileceğim ve playstation oynayabileceğim bi siistem yapmaya karar verdim..öncelikle 55 vt serisi panasonic 3d tv aldım albani nickli beyfendinin yazılarıyla sonra burdaki bi uyenin tavsiyesiyle pioneer avr aldım upscalling yapandan (modelini yazıcam) ve jamonun 5+1 hoparlör takımını aldım yine burdan tavsiye üzerine...şimdi benim amacım yukarıda yazdıklarımı hdd den film playstation müzik olucak agırlıklı film ve tv kanalları digiturk plus+ receiver kullanıyorum oturdugum site yakında 1 ay kadar sonra uydu yayınına geçicek ben receiver alsam bu cihaza takıp o faormatları çalıştırırmı bi film 40gb falan orjinal blurayden kayıtlı izlicem asıl amacım bu bide uyduya geçince görüntüyü iyi izlemek istiyorum kimisi media playerdan hdbase 3d al filmi ordan izle kimisi pc sistem kur kimisi mac mini al diyor kafam karıştı RECEİVERA HDD TAKSAM MI GÖRÜNTÜ İYİ ÇIKAR MEDİA PLAYER DUNE HD BASE 3D VEYA BU TARZ Bİ CİHAZLAMI DAHA İYİ GÖRÜNTÜ ALIP SORUN ÇIKMADAN BUTUN FORMATLARI TAKILMASIZ İZLERİM NET ŞEKİLDE YADA PC KASA ALIP TOPLASAM MI DAHA İYİ OLUR ......ÇOK ACEMİYİM HATAM VARSA MARUZ GÖRÜN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM!!! CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM ÖZELLİKLE PANEL UZMANI ALBANİ RECEİVERDA YORUMLARINI İYİ BULDUĞUM SERKAN..... BEY DEN DE YORUM YAPMASINI RİCA EDİYORUM TEKRAR SAYGILAR!!!!!!!!!!!

• yokmu yardımcı olcak bi müslüman arkadaş??? :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Sistemi - Tavsiye - Yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.