Şimdi Ara

acilll yardım kafayı yiycem yoksa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hep citinin isi bunlar linki ... gosterdiginden kaynaklaniyor sorum .com/ tan sonra sunu yapistir showTopic.asp?m=8400922&p=3&f=183

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    malesef aynjı hatayı veriyor
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8400922/f_//tm.htm#8400922

http://forum.donanimhaber. com/m_8400922/f_//tm.htm#8400922

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi igetsky -- 1 Şubat 2014; 23:43:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniacm

acil yardım millet bilgisayarımın özellikleri imzamdaki gibi kısaca özetliyim sorunumu
    windows yüklüyken farklı bir hdd ye linuxu kurdum fakat silerken windows açıkken linuxun kurulu olduğu hdd yi biçimlendirdim ve ne olduysa o gün bugundur hala öle bilgisayar yük altına binince dayanamayıp kendiliğinden reset atıyor kendine oyun oynarken video convert yaparken en basit örneğiyle facebookta candy crash bile oynarken 5 10 dk iiçerisinde kendiliğinden reset atıyor sizce çözüm ne olabilir format attım tüm hddleri biçimlendirdim olmadı biosu sıfırladım olmadı kafayı yiycem acil yardım...

Kendine reset atıyosa çok ısındığından olabilir.En kötü ihtimal format

• igetsky kullanıcısına yanıt
    eyw saol bakalım yarın eve götürüp 600 wattlık psu ile denicem denedikten sonra sonucu yazarım ilginiz için teşekkürler saolun
  • emo132 kullanıcısına yanıt
    formatı denedim olmadı kasayı bastan asagı ekran kartının fanlarına kadar herseyini söktüm parçapinçik ettim sorada toparladım değişen bişi olmadı genede önerin için sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniacm

formatı denedim olmadı kasayı bastan asagı ekran kartının fanlarına kadar herseyini söktüm parçapinçik ettim sorada toparladım değişen bişi olmadı genede önerin için sagol

Keşke sökersen antistatik eldiven felan kullansaydın. Kullamadıysan parçaları bozmuş olabilirsin.
  • Ayrıca bioslada uğraşma bios sıfırlamak her babayiğidin hakkı değildir biosu neyle sıfırladın morötesi ışıklamı?
  • emo132 kullanıcısına yanıt
    ben sökmeden önce zaten o sorunlar vardı merak etme o kadar bilgim var söküp takmayla bu işle uğraşıyorum tek çözüm psu kaldı yarında evdeki dier pcmdeki psuyu söküpp buna takıp öle denicem saol
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.