Şimdi Ara

acilll yardım kafayı yiycem yoksa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acil yardım millet bilgisayarımın özellikleri imzamdaki gibi kısaca özetliyim sorunumu
    windows yüklüyken farklı bir hdd ye linuxu kurdum fakat silerken windows açıkken linuxun kurulu olduğu hdd yi biçimlendirdim ve ne olduysa o gün bugundur hala öle bilgisayar yük altına binince dayanamayıp kendiliğinden reset atıyor kendine oyun oynarken video convert yaparken en basit örneğiyle facebookta candy crash bile oynarken 5 10 dk iiçerisinde kendiliğinden reset atıyor sizce çözüm ne olabilir format attım tüm hddleri biçimlendirdim olmadı biosu sıfırladım olmadı kafayı yiycem acil yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniacm -- 1 Şubat 2014; 19:53:31 >

• format attıysan komple driverleri güncelle biosunuda güncelle onun dışında ısı değerlerini kontrol et birde
  • the2hun kullanıcısına yanıt
    hersey normal görünüyor genede olmuyor ama :S
  • dediklerimi iyi okudunuzmu
    ekran kartı driverin güncelmi?
    bios güncelmi ?
    oyunda ekran kartın ve işlemcin kaç derece?
  • the2hun kullanıcısına yanıt
    ekran kartı ve bios güncellemeleri tamam derecelerini ise tam olarak bilemiyorum :S
  • kasanın yan kapagını aç oyuna gir sıcaklık oluşuyormu içerde elleyerek bakabilirsin yada aida64 extreme edition bu programı kurarak algılayıcı özelliğiyle bakabilirsinsistem boşta kaç derece yani masa üstünde cpu ve grafik kartının sıcaklıklarını yazarmısın
  • hdd leei tam sifirla duzgun yapamamissin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cod 4 acil yardım kafayı yicem!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • igetsky kullanıcısına yanıt
    tam sıfırla derken nasıl yani pcye format atarken hepsini sildim tekrar biçimlendirdim öle kurdum vindowsu :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniacm

tam sıfırla derken nasıl yani pcye format atarken hepsini sildim tekrar biçimlendirdim öle kurdum vindowsu :S

windowsu yenoden temiz lurduysan problem kalmamasi gerekirdi ilginc sen hddleri baska pcye tak ve o pcye hdd reset programi vardi adini hatirlamiyorum fabrikadan cikmis gibi temizliyor birde oyle dene

acaba psuyla alakalı bir arıza olabilirimi çünkü fanı bi ara yerinden çıkmıstı ve daha sonrasında psu üzerindeki fanı çıkarmak zorunda kaldım belki bi alakası olabilirmi psu kaynaklı olabilirmi?
  • maniacm kullanıcısına yanıt
    eger sogutmada problem varsa cok isinica pc kendini kaptir kontrol etmen lazim

bende şimdi aida64 ü indiriyorum kontrol etcem haber ederim sizlere psuyla alakalı olabilirmi sizce yani benim evdeki pcmde 600 wattlığı war aynı modelin onu denesem alakalı olurmu yoksa bosa zamanmı geçirmiş olurum
  • quote:

bende şimdi aida64 ü indiriyorum kontrol etcem haber ederim sizlere psuyla alakalı olabilirmi sizce yani benim evdeki pcmde 600 wattlığı war aynı modelin onu denesem alakalı olurmu yoksa bosa zamanmı geçirmiş olurum

guc yetersizse cozum olabikir denemek lazim

aida 64 ü kurdum cpu %100 de çalıştırdım 20 dakika kadar işlemci sıcaklıkları 50 derecenin üstüne çıkmadı kasada ısınma var dışında ama aida 64 te cpu sıcaklıgı %50 linin üzerine çıkmadı kapanmadıda
  • quote:

aida 64 ü kurdum cpu %100 de çalıştırdım 20 dakika kadar işlemci sıcaklıkları 50 derecenin üstüne çıkmadı kasada ısınma var dışında ama aida 64 te cpu sıcaklıgı %50 linin üzerine çıkmadı kapanmadıda

guc ve sogutmada problem yok demek ki hdd sifirlayip yeniden windows kur buyuk ihtimal duzelecektir

daha nasıl sıfırlayabilirim bilmiyorum yol gösterirsen sevinirim yada program varmı bu işi görebilecek çünkü dediğim gibi hddlerin hepsini format atarken sildim ve biçimlendirdim sora windowsun kurulacagı ssd yi gösterdim ve kurdum
  • programi nette bulabilirsin adini hatirlamiyorum ne yaziiki bide su arkdasi cagiralim belki sorun hakki/da cozum bulabilir @bjk_murat

umarım yardımı dokunur fazla zamanımda yok çünkü salı günü yani 3 gün sonra askere gidiyorum 1 sene olamıcam eve bırakacam kardesime oyun oynasın die ama böle hiçbişi yapamaz nette bile zor gezinir gerçi evde 6 çekirdekli eski pcm var ama olsun bunu yapmadan gitmek istemiyorum umarım sorunu çözebiliriz :S yarımların için teşekkürler
  • quote:

umarım yardımı dokunur fazla zamanımda yok çünkü salı günü yani 3 gün sonra askere gidiyorum 1 sene olamıcam eve bırakacam kardesime oyun oynasın die ama böle hiçbişi yapamaz nette bile zor gezinir gerçi evde 6 çekirdekli eski pcm var ama olsun bunu yapmadan gitmek istemiyorum umarım sorunu çözebiliriz :S yarımların için teşekkürler

rica ederim istersen buraya bi bak
    http://www.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=8400922&p=3&f=183

The page cannot be displayed because an internal server error has occurred.
    hatası veriyor??
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.