Ya arkadaşlar lütfen yardım edin HDD kafayı yedi galiba.Okula gittim.Bilgisayarım açıktı.Eve geldim Monitörün ışığı yanıp sönüo.Mause hareket ettirdim Yne bşi olmadı.Yeniden başlattım.Ve O an!!!Mavi bir ekran geldi işte bir hata oldu.Harddiskinizin bozuk olup olmadığını örenmek için şöle böle yapın diodu.Abim Format at dedi.Ama içinde bir sürü şey var onları kurtarmak istiyorum.Dizi bölümlerini indirmiştim Daha izlemediğim 20 bölüm vardı onları kurtarsam yeter ltfeen =(
birisi yardım etmicekmi yaw =(
sonradan bilgisayarı açmayı denedin mi? hdd yi başka bir bilgisayarda dene
Denedim diğer bilgisayarıma taktım gene aynı hatayı verdi ltfen yardım edin =(
o zaman hdd de sorun olabilir,birde kendi bilgisayarınızı başka bir hdd ile deneyin bakalım sizin bilgisayarınızda sorun varmıymış
denedim hayır bnmkinde sorun yok.Peki HDD e format atsam windowsu yeniden yüklesem o verileri kurtaramazmıyım?
Bozuk OLduğundan ŞüpheLendiğin HDD Yi Başka BiLgisayaRa 2. HDD OLaRak Tak SağLam OLandan Windows Aç Senin HDD Den DosyaLaRını AL.
Ya şimdi dediğim HDD yi başka bilgisayara taktım.Ama ondan açıldı.O bilgisayarın harddiskinden açılmadı.
Yukardaki arkadaşında dediği gibi çalışan bir bilgisayara senin hdd yi 2 . harddisk olarak tak sonra içindeki verilerini öbürüne kopyala ve senin hdd ye temiz bir format at.Kolay gelsin.
Ama 2. harddisk olarak nasıl takıcam =)
boot sırasında o hdd yi gödterme pc nin kendi hdd sini göster o hdd 2. olarak windowsta gözükür
ihsan arkadaşın yardımıyla öyle denedim olmadı.Şimdi XP yi onarmayı denicem...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme