MERHABA ARKADAŞLAR samsung klima aldık kuruldu elektriği bağlattık açtık çok kötü bir koku tuhaf kötü ekşi bi koku burnu yakıyor baya rahatsız ediyor.samsung çağrı merkezini aradım nemden kokar dedi fana aç dedi açtım 4 saat çalıştırdık ama geçmedi.tanıdığımız kullanıyor o da bu sene aldı demirdöküm klima onunkinde böyle bi koku yok neden arkadaşlar böyle kullanmak istemiyoruz.lütfen yardım edin.birde marketlerin manav reyonları böyle çürük gibi kokar ya klima öyle kokuyor ben dedimki kardeşim daha yeni cihaz koku yapmaması lazım ama öyle böyle laf çeviriyo çağrı merkezi
Biraz negatif bir yaklasim olacak ancak, organik çürümeye benzer bir koku ise depolama alanindaki sagliksiz kosullara bagli findik faresi ölüsü vs olabilir.
Gerek kimyasal gerekse organik herturlu rahatsiz edici koku kullanmaniza engel teskil edeceginden dolayi kosulsuz degisim hakkiniz mevcut.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ado
kullanıcısına yanıt
bugün geldi servis koku yok dedi var dedim işte ev kokusuymuş koku vericek yeri yokmuş makinenin dediler
axerty
kullanıcısına yanıt
Hocam tabi bu şimdi bizim yorum yapabileceğimiz bir şey değil neticede somut bizim somut yapabileceğimiz veri yok elimizde. Market ürünü bakım spreyleri var, her ne kadar ürününüz yeni de olsa, yine de bir deneyebilirsiniz içiniz rahat etmiyorsa.