slm arkadaslarr..bende sp2 var ama worm bulasmıs.. bunun temileyecek remover yokmuu sizdee yaaa...
var format...geçmiş olsun..
antispyware ad aware dene
msn yaz veya PM at bana.
elimdeki worm temizleme araçlarından gönderirim msn den.
quote:
Orjinalden alıntı: andofthehorizons
var format...geçmiş olsun..
+1
bana da girmişti ben de, antispyware ad aware gibi bütün programları denedim..beşta sildim diyo senra virüs yine pörtlüyo...bir yerlerden çıkıyo..sonunda be format attım...ama sen bilirsin..
rütben yok diyedir forumda mesaj at bitane gir orda outpost firewallı tavsiye edreim
quote:
Orjinalden alıntı: andofthehorizons
bana da girmişti ben de, antispyware ad aware gibi bütün programları denedim..beşta sildim diyo senra virüs yine pörtlüyo...bir yerlerden çıkıyo..sonunda be format attım...ama sen bilirsin..
ABİ YANLIŞ ANLŞAŞILIYOOO İLK CÜMLE
spy programları ile taratıp sonuc alamazsan, bilgisayarımı sag tıklayıp ozellikler den sistem geri yukleme butonundaki "butun suruculerdeki sistem geri yuklemeyi kapat" ikonuna tik koyup bide boyle taratmayı dene harddiskini.sonuc verebilir...tabi bu işlemleri yaptıktan sonra son olarak sistem geri yuklemeyi eski haline getirmeyi unutma...
topiği actı gitti daha dönmedi adam ya
ABİ NASIL OOLACAK BU İŞLER
Önce antispyware programlar...Format son çare...
baba geldim... msn adresi maniac_qwer@msn.com.. ama ben format attım düzeldi sorun ama bu olay yine cıkarsa karsıma.. bunun yaması lazım olur önceden sp 1 de filan yamalkarım vardı onlar düzeltiyordu ama sp2 de düzelmiyor.. suan sorun yok ama yinede sizde o yamalardan varsa SP2 icin gönderirseniz sevinirm...Bu arada yeni virüsprogramı kurdum lisanlı Panda İnternet Securitiy..
Arkadaşlar şu aralar bu tür saldırıların kesin ve tek çözümü Trend Micro'nun Pc-cillin Internet Security 2005 'i. Gerçekten bir kere temiz bir bilgisayara yükleyin bir daha worm-trojan vs düşünmeyin. Çok uygun fiyattawww.hepsisenin.com da.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme