Şimdi Ara

Acillll.Hangisi PHILIPS FC9912/01 MARATHON & ELECTROLUX ULTRA CAPTIC ZUCANIMAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PHILIPS FC 9912-01 MARATHON 900 tl & ELECTROLUX ULTRA CAPTIC ZUCANIMAL 800 tl ye buldum. Electrolux toz 1.2 lt hazne,102 gün iade garantili,5 yıl garantilidir. Philips toz haznesi 2 lt,üç yıl garantili,60 gün ürün değiştirme garantisi.Acil ustalardan yardım istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver000007 -- 28 Aralık 2014; 9:10:08 >

• Lütfen yardım....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cengaver000007 C kullanıcısına yanıt
    Hocam electrolux ultra captic anımali 800 ₺ nereden buldunuz @Cengaver000007

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarı

• ULTRA CAPTIC UCANIMAL'te AeroPro Parke, AeroPro Turbo başlıkları içinde oluyor mu? Bimeks'te görevlli bunların olmadıgını söyledi. Elektrolux'un internet sitesinde bu extra baslıklar belirtilmiş. Biraz kafam karıstı. Birkac alısveriş sitesinde de extra baslıklar belirtilmemiş. Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • Almadım henüz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver000007

Arkadaşlar PHILIPS FC 9912-01 MARATHON 900 tl & ELECTROLUX ULTRA CAPTIC ZUCANIMAL 800 tl ye buldum. Electrolux toz 1.2 lt hazne,102 gün iade garantili,5 yıl garantilidir. Philips toz haznesi 2 lt,üç yıl garantili,60 gün ürün değiştirme garantisi.Acil ustalardan yardım istiyorum.

Hocam philips almaya karar verirsen aşağıki linkte 800 tl , belki faydası olur.
    http://m.n11.com/philips-fc991201-marathon-ultimate-elektrikli-supurge-P32811501

• quote:

Orijinalden alıntı: strw

ULTRA CAPTIC UCANIMAL'te AeroPro Parke, AeroPro Turbo başlıkları içinde oluyor mu? Bimeks'te görevlli bunların olmadıgını söyledi. Elektrolux'un internet sitesinde bu extra baslıklar belirtilmiş. Biraz kafam karıstı. Birkac alısveriş sitesinde de extra baslıklar belirtilmemiş. Bilgilendirirseniz sevinirim.

Oluyor.zucanimal modelinde gördüm.philipsden fazla başlık var.tercihim elektrolux oldu.beğenmezsem iade ederim.teknosa dan rakip firma indirimi 750 tl bu pazar aldım.şimdi merkezden kapalı kutu bekliyorum.

• cengaver kardeşim elektrolux den memnunmusun. yorumlarını yazarmısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DragonLee53

cengaver kardeşim elektrolux den memnunmusun. yorumlarını yazarmısın.

Fiyatına göre iyi bir ürün.ben 750 tl para vermiştim.o zaman 5 yıl garantili idi.daha önce beş yıl kullandığım 6630 arçelik göre murat 131 den mercedes gibi geldi.haznesi yeterli yalnız 2 litre olsa daha iyi olurdu.philips ile yaklaşık aynı ağırlıkta.yaklaşık 8 kg.bu ağırlık fazla.
  • Yalnız satın aldığım teknosa ile sorunum oldu.ürünü satın aldığımda teknosa 399 tl alışverişe arzum raja ütüyü 100 tl yerine 9 tl ye veriyordu.stok olmasına ve teknosa 444 numarayı aramama rağmen vermediler. Tüketici hakem heyetine evrakları vereceğim.
  • Philips FC 9911/01 Düşünürsen kampanya var.
    Stoklarla sınırlıymış. 624TL+ 9,9 Kargo
    http://www.ekonetavm.com/philips-fc9911-01-2200-w-torbasiz-elektrikli-supurge.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceviz55

Philips FC 9911/01 Düşünürsen kampanya var.
    Stoklarla sınırlıymış. 624TL+ 9,9 Kargo
    http://www.ekonetavm.com/philips-fc9911-01-2200-w-torbasiz-elektrikli-supurge.html

589 a düşmüş

• Evet Ekonetavm.com da 589 â düşmüş kargoya sıfırlamışlar. Daima takibe almak lazım demek ki ekonetavm yi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.