Şimdi Ara

acillll yardıımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarma format atarken :%34 te takılıp kalıyor aygıtların yüklendiği kısımda ramin yerini değiştim değişik xp cd si denedim farklı harddiske kurmayı denedim yine olmadı yardım ederseniz çok sevinirim

• tam olarak format attıktan sonra xp nin yüklendiği kısımda(installing devices dediği kısımda)
  • jumperin yerini değişince sorun çözüldü:)
  • jumper ile alakası yok hala sorun çözülmedi
  • bilgisayarında takılı olan harici kartları(tv kartı vs.) çıkardıktan sonra kurulum yapmayı deneyin
  • işleminin aşırı ısınmasından vaya (küçük bir ihtimal ama) hdd yi cd rom kablosuyla bağlamandan kaynaklanabilir diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis1024 -- 16 Nisan 2007; 23:31:49 >
  • belki de xp cd si hasar görmüştür. başka bir cd ile dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tv kartı falan hepsini söktüm yine olmuyor.şimdi saving settings te takılıp kalıyor bitirmeye 7 dakika kala ekran donmuyor yazılar değişiyor ama ilerleme olmuyor
  • hdd ile cd rom kabloları farklı ve ısınma problemi yok xp cd indende kaynaklanmiyor çünkü 3 tane farklı xp cd si denedim
  • islemcin fazla isiniyor benimde basima geldi aynisi kafayi yicektim ama seninki bundan olmayabilir belki bilgim yok sadece aynisi banada oldugu icin diyorum bazi islemciler kendini kapatiyor ama benimki kapatmazdi boyle
  • bir işlemci fanına bak derim aynısı başıma geldi.Daha sonra kırık fanı çatalla tutturarak format atmıştım.Formatta sınır yok hepsini aşabilirsin.
  • bugün xp yi kurdum ama biy kaç sürücüyü yükleyip baaşladırken windows yazısında kayan oklar kısmını geçmedi güvenli modda açıldı.işlemci fanıını kontrol ettim fazla sorun yok gibi fazlada ısınmıyor ayrıca ekran kartınıda değiştimm
  • sölemeyi unuttum kayan oklar kısmında donma olmuyor sürekli hareket ediyorlar
  • Hemen hemen herşeyi denemişsiniz. Aklıma gelen tek şey HDD...

Windows mavi kayan oklar esnasında, eğer HDD sürekli okumuyorsa yani kesik kesik okuyorsa, yada okumaya çalışıyor ve periyodik olarak "tık tık" diye ses geliyorsa, bir ihtimal BAD SECTOR olabilir. Güvenli Kipte açmayı deneyip "CHKDSK /F" çalıştırmanızı tavsiye ederim.

İşe yaramazsa, başka bir bilgisayara takıp, CHKDSK komutunu böyle deneyin.
  • farklı harddisk ile de xp kurmayı denedim olmadı
    format attıktan sonra ilk kez açıldığında baktim cpu :%100 kullanılıyor ve bilgisayar açılırken sıcaklık değerlerini fan hızı... değerlerini hepsini 0 gösteriyor biosda sorun olabilirmi ?
  • . en sonunda sorunu buldum sorun anakartta imiş :( anakartı yanmış biosu update ederken anakartın chipseti olan nvidia chipseti bulunamadi dedi tahminim o chipset yanmış garantide şimdi:)

bu konu ile ilgilenen arkadaşlara tşkederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.