Şimdi Ara

Acillll Yardımmm Fuji Finepix Hs20 Exr mi Nikon P500 mü ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala kararlı ve ısrarcı olarak HS20 düşünüyorsanız şunu açıp tam boy bir bakın.

http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_hs20exr/sample_images/img/index/ff_fujifilm_hs20exr_001.JPG

Benim 5 senelik Fujifilm Compact bile daha iyi çekiyor. Gerçekten At binmek mi istiyorsunuz yoksa At görünümlü eşeğemi? İkinci elden gidin Sony Nex falan alın. Canon 1100D, Pentax K-x falan alın. Like yavaştır. Çamur gibi görüntü veriyor. O zumun 30x'ini bile kullanmıyorsunuz zaten. Tripodla bile kullanabilmek yürek ister.

Amaç kışında kullanabileceğiniz bir soba borusu almaksa tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 30 Temmuz 2011; 13:52:03 >

• bundan sonra kararımı verdim yine içim rahat etmedi amma 1 ay amma 2 ay sonra canon 1100d yada pentax K-x ikisinden birini almaya karar verdim yardımcı olan herkese tekrar teşekkürler önerisi olan arkadaşları yine dinlerim saygılar...
  • 30x zoom tripodsuz kullanılabiliyor. 16 megapiksel fotoğrafa gerek yok. Ayrıca bu ikisi dışında hs20 nin diğer özelliklerini dikkate almak lazım. Dslr ler hariç rakiplerinin ciddi eksikleri var.
  • Kardeşim sanırım hs10dan bahsediyosun hs10nun çektiği fotoğraflar çok kötü diyorlar o yüzden listemden hs10u eledim yinede yorumların için teşekkürler iyi günler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: taydino

30x zoom tripodsuz kullanılabiliyor. 16 megapiksel fotoğrafa gerek yok. Ayrıca bu ikisi dışında hs20 nin diğer özelliklerini dikkate almak lazım. Dslr ler hariç rakiplerinin ciddi eksikleri var.

Benmi yanlış okuyorum arkadaş bir sıfırı fazlamı atmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaypurTiryading

quote:

Orijinalden alıntı: taydino

30x zoom tripodsuz kullanılabiliyor. 16 megapiksel fotoğrafa gerek yok. Ayrıca bu ikisi dışında hs20 nin diğer özelliklerini dikkate almak lazım. Dslr ler hariç rakiplerinin ciddi eksikleri var.

Benmi yanlış okuyorum arkadaş bir sıfırı fazlamı atmış.

Dostum sanırım zuma fazla 0 atmış diyosun ama arkadaş büyük ihtimal hs10 diyor hs10da 30x zum var

• Ben sitelerdeki yurt dışından getirilmiş ürünlere bakıyorum şuanda aradığım

HS20 GG de 815 TL ye buldum yurtdışı 1 garantisi var türkçe menu Türkiyede 0 fiyatı 1150 TL

hx100v sahibinden de 930 tl ama ingilizce menu Türkiyede 0 fiyatı 1200 TL

Dün canan baktım canon sx30 ıs o kadar hoşuma gitmedi resimlerine bakmadım

hs20 gümrük çıkışlı almaya karar verdim aklım hep sony de ama çok pahalı yurt dışındada getirtemiyeceme göre :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusemrec

Ben sitelerdeki yurt dışından getirilmiş ürünlere bakıyorum şuanda aradığım

HS20 GG de 815 TL ye buldum yurtdışı 1 garantisi var türkçe menu Türkiyede 0 fiyatı 1150 TL

hx100v sahibinden de 930 tl ama ingilizce menu Türkiyede 0 fiyatı 1200 TL

Dün canan baktım canon sx30 ıs o kadar hoşuma gitmedi resimlerine bakmadım

hs20 gümrük çıkışlı almaya karar verdim aklım hep sony de ama çok pahalı yurt dışındada getirtemiyeceme göre :(

hs20 alma çok araştırdım o da beş para etmez çıktı onun yerine s200exr yada hs10 al kafanı dinle neden diye sorarsan buyur sıralamayı incele http://www.photographyblog.com/reviews/manufacturer/ makinaların altında inceleme puanları yazıyo Fujifilm bölümünde hs20 ve hs10 nun dikkatli bak

• Hs20'de 30x zoom'a sahip. Bunlar SuperZoom diye geçen makineler. 30x zoom 700 küsür mm'lere denk geliyor. Arkadaş elde sallamadan 30x'de net çeksin kanıtlasın dişimi kırarım. Tripodların bile harcı değil o kadar yüksek zoom.
  • senin bulduğun bir araştırma bazı araştırmalarda hx100v bile hs20 başa çıkamıyor bence hx100v daha iyi ama hs20 daha ucuz !!
    çok kafa karıştırıcı cebime uygunu alacağım artan para ile diğital fotoğraf çerçevesi alırım diye düşünüyorum.
  • quote:

Hs20'de 30x zoom'a sahip. Bunlar SuperZoom diye geçen makineler. 30x zoom 700 küsür mm'lere denk geliyor. Arkadaş elde sallamadan 30x'de net çeksin kanıtlasın dişimi kırarım. Tripodların bile harcı değil o kadar yüksek zoom.

30x birşey değil Canon Sx30-IS da 35x zoom var 35xde ben net hayatta çekemem ama başkaları çeker mi onu bilemem

• Orda zumun kaç x olduğu önemli değil. mm cinsinde olmalı. Mesela 1mm'lik bir objektif 30x zumla 30mm olur. Ama 24mm'lik Hs20 720mm oluyorki lafımın arkasında hala duruyorum. Bugün 300mm objektif kullananlar manzarada bile tripod kullanıyor. 720mm'de en ufak rüzgarda çekeceğiniz cisim/yer anında kadraj dışı kalır.
  • quote:

Orda zumun kaç x olduğu önemli değil. mm cinsinde olmalı. Mesela 1mm'lik bir objektif 30x zumla 30mm olur. Ama 24mm'lik Hs20 720mm oluyorki lafımın arkasında hala duruyorum. Bugün 300mm objektif kullananlar manzarada bile tripod kullanıyor. 720mm'de en ufak rüzgarda çekeceğiniz cisim/yer anında kadraj dışı kalır.

Dostum zaten pro kompakt makinelerle profesyonel fotoğrafçılık yapmayacağımıza göre no problem o yüzden detaya inmeye gerek yok çekiyomu çekiyo tamam bu kadar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.