Şimdi Ara

acilllll yardımmmmm lütfenn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım iphone5 kullanmakta abisi sürekli nerede olduğunu takip etmekte bu yüzden görüşmemiz sıkıntı olmakta iphone bul programında nasıl sabit bi yerde gösterebiliriz ? ya da ne yapabiliriz.. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar iphone mi bul programı için istiyorum sadece

arkadaşlar kız arkadaşımın kullandıgı tel iphone5 ve üzerinde ios 7 olduğunu biliyorum ve başka bilgim yok iphone mi bul die lanet program yüzünden görüşemiyoruz ve sürekli açık tutması gerekiyor wifiyi benim düşündügüm başka yerde olsa bile yurtta gözükebilmesi haritalardan bişey yapabilirmiyiz yada sabit bir yer gösterecek program deneyen arkadaşlar var mı yada iphne5 kullanıp bana deneyip tavsiye edebilecek olan arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olur musunuz .... acınacak durumdayız gercekten..

• Hacı bu konuyu zaten açmamış mıydın?

Ağabeyinin ilişkinizden haberi varsa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Tabii saçma sapan yerlere gitmediğiniz sürece.

Jb varsa FakeLocation tweakını kurup deneyin. İşe yarayacağının garantisi yok; denemeden bilemeyiz.

Sizi görmesini istediğiniz yerde 1 dakika bekleyip wifi, 3G ve Edgeyi kapatıp istediğiniz yere gidin. Lakin ağabeyi uyanıksa çevrimdışı gözükmesinden kıllanır 30 saniye sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş doğru diyor çözüm FakeLocation
  • Tek çözüm fakelocation

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.