Şimdi Ara

ACİLLLLLL!!! HANGİ ANFİ DAHA İYİ OLUR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun arabama set kurmak için gerekli olan şeyleri aldım ama anfiye karar weremedım yarına kadr anfiyi alıp bağlatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

ana ünite: pioneer deh-7150ub
    bass: pioneer 307w d2 30cm
    compenant: infinity 5020 13cm
    anfi: ????
    arkadaslar bütçem 200-250 lira arasında bu fiyatlarda bi anfi önerebilirmisiniz bana. edison anfi çok aradım ama bi türlü denk getiremedim sıfır olarak izmirde. lütfen yardımcı olun şimdiden teşşekkür ederim...

• daha kaliteli markaların 2nci el temiz modellerinede bakabilirsiniz.
  • bugün maltepe pazarındaydım kardeş tam kenarında bu araba tesisatı ile ilgili bir yer kurulmuş böyle anfi felan doluydu arabaya döşüyolar ama fiyatı bilmiyorum ama maltepe pazarında ucuzdur her halde ama ankarada isen geçerli tabi bu dedigim...
  • atoprak 2.el anfi satan şu sıra hiç bi arkadaşım yok. 2.el ürünleride yabancılardan almak içime sinmiyo. tanıdığım bildiğim çiziksiz temiz bi ürün olması lazım o yuzden sıfır anfi almayı düşündüm. sistemımde çok fazla bass sesi olmucak tatlı bi ses olucak çok iddalı bi sistem olmadığı için pahalı bi anfi almayı düşünmüyorum uygun fiyatlarda sorun çıkartmayan bi anfi alamyı düşünüyorum. pilippo sierra bu şekil bişey. bide sound magus die bi marka duydum kullananlarınız varmı acaba ?
  • sm iyidir özellikle 5 kanallıları.Maddi durum elveriyosa tavsiye ederim
  • kardeşm izmirdeyim bn maalesef. bugün bitpazarından aldım bnde bu malzemeleri. yarına anfiyi bulabilirsem gidip hemen taktırcam
  • c160 diye bi modelini gördüm yapısı filanda iyi gibi duruyo. sağlam bişeye benziyo. ürün içime sindikten sonra biraz maddi olarakta paramı arttırabilirim sorun olmaz. 330 lira ciwarlarında galiba. bide ben pek anlamam ama c160ın değerlerınde köprülü çıkışı 350w yazıyo. bnm bassımın rms değeri 400 watt. bu bi sorun teşkil edermi acaba ?

c160 4 kanal
    4 Ohm RMS Power THD+N <0. 1%
    160W x 4CH

2 Ohm RMS Power THD+N < 0.1%
    190W x 4CH

4 Ohm Bridged RMS Power
    350W x 2CH

HPF Frequency
    50~500Hz Adjustable

LPF Frequency
    50~500Hz Adjustable

Frequency response
    10Hz~25kHz

Channel separation
    >89dB

Input Level
    0.2V-5V

Buffered RCA output terminals
    A Channel

Operating voltage
    DC10V-16V

protection
    Short circuit, Over-voltage, Reverse polarity, Thermal

High-grade Nickel-plated, heavy duty terminal block type connectors
    Yes

Isolated, gold plated speaker and power terminals
    Yes

Dimension(mm)
    53x228x347mm

özellikleride bu şekil bi incelerseniz mutlu olurum.

kullanacağım bass poneer 400w rms 1200w peak
    comp infinity referans 5020 75w rms
    ayrıca ön kapılarda 2yollu 16cm pioneer ts-g1749 var bunda 35w rms 170w peak değeri var. gerçi bunu bağlamıycam anfiye. nasıl dersiniz bna uyarmı?

• JBL 75.4 anfi sana fiyat olarak uyar. Sisteminede yeter. Sıfırını alabilirsin.
  • jbl 380-400 tl arasında. değmez gibime geliyo xS sound magus alıcam gibi
  • pıoneer d2 çift bobin besliyecekmişsin o zaman sana 2000 ile 3000w arasında mono 400 rms veren amfi almalısın ancak biraz pahalı
    quote:

Orjinalden alıntı: bigboss-mert

arkadaslar bugun arabama set kurmak için gerekli olan şeyleri aldım ama anfiye karar weremedım yarına kadr anfiyi alıp bağlatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

arkadaslar bütçem 200-250 lira arasında bu fiyatlarda bi anfi önerebilirmisiniz bana. edison anfi çok aradım ama bi türlü denk getiremedim sıfır olarak izmirde. lütfen yardımcı olun şimdiden teşşekkür ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: bigboss-mert

arkadaslar bugun arabama set kurmak için gerekli olan şeyleri aldım ama anfiye karar weremedım yarına kadr anfiyi alıp bağlatmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

digiline 1000.1 de olabilir, ed 1000a ile aynı güçte
  • arkadaslar tesisatımı baglattım yaklasık 1 hafta önce edison 505a anfi aldım. ses düşündügümden çok daha guzel çıktı. beklemedıgım bi ses aldım. çok mukemmel ses. montajı alarmona yaptırdım oradakı adamalar mukemel bi ayar yaptılar şuan bozmuyorum o ayarları bi daha aynı ayarları yapamıyorum çunku sizlerede oneririm :D
  • sadece bass beslemıycegım için mono anfi düşünmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.