Şimdi Ara

ACİLLLLLL ÜRÜN KARŞILAŞTIRMANIZA İHTİYACIM VAR LÜTFEEENN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ürün arasında çok kararsız kaldım mutlaka birini alacağım

1: Cowon D2 8 GB (210 TL)
    2: Creative Zen Vision:M 60 GB (275 TL)
    3: Archos 604 30 GB (230 TL)

Ürün fiyatları sizi yanıltmasın.İkinci el fiyatlarıdır.Lütfen acil olarak karşılaştır mısınız? bu fiyatlara göre hangisini almam daha mantıklıdır?

• D2
  • neden d2 peki diğerlerinin hafızları beni çok etkiledi özellikle creative zen inki.
  • hafıza değil önemli olan ses kalitesi vieo kalitesi ekstra özellikler kullanım kolaylığı çünkü d2 bu 4ünü de suya götürür susuz götürür,nereden alıyon bakiyim fiyatlar bu kadar iyi ebay mi yoksa bana bi link at pmden
  • ben hangi ürünü alacağıma kesin kararımı veriyim. ondan sonra söylerim sana

niye d2 de bu kadar yoğunlaştınız ? diğerlerinden ayıran en önemli özellikleri nedir?
  • aşağıda yazdığım özellikleri hepsini ezer geçer arkadaşım bana güven,detaya gireyim istersen creative zen vision çok eski bir ürün,ses yüksekliği ve ses kalitesi memnun etmez çok,dayımda vardı oradan biliyorum video izlemek istersen de ekranı çok küçük kalıyor hoş olmuyor;archos ise sadece video kalitesine yönlenmiş bir cihaz ses kalitesinden memnun değil kullananlar ayrıca takoz gibi çok büyük ergonomikliği yok hiç taşıması zor;cowona gelelim ses kalitesi bu ikisini ezer geçer kullandım biliyorum,sürekli yeni firmwarelerle yazılımı güncelleniyor bak en son bbe+ eklendi d2+ özellikleri kazandı alet cowon mühendisleri çok iyi çalışıyor,video kalitesi iyi ekran çok küçük değil taşınabilirliği kolay ses yüksekliği çok çok yüksek all in one tarzı yani,kesinlikle d2 diyorum sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 24 Mart 2009; 23:47:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

aşağıda yazdığım özellikleri hepsini ezer geçer arkadaşım bana güven,detaya gireyim istersen creative zen vision çok eski bir ürün,ses yüksekliği ve ses kalitesi memnun etmez çok,dayımda vardı oradan biliyorum video izlemek istersen de ekranı çok küçük kalıyor hoş olmuyor;archos ise sadece video kalitesine yönlenmiş bir cihaz ses kalitesinden memnun değil kullananlar ayrıca takoz gibi çok büyük ergonomikliği yok hiç taşıması zor;cowona gelelim ses kalitesi bu ikisini ezer geçer kullandım biliyorum,sürekli yeni firmwarelerle yazılımı güncelleniyor bak en son bbe+ eklendi d2+ özellikleri kazandı alet cowon mühendisleri çok iyi çalışıyor,video kalitesi iyi ekran çok küçük değil taşınabilirliği kolay ses yüksekliği çok çok yüksek all in one tarzı yani,kesinlikle d2 diyorum sana...

arkadaş zaten nedenlerini çok güzel bir şekilde açıklamış. D2 al pişman olmazsın. ama sağlam bir yerden tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet cowon d2 kesinlikle
  • quote:

aşağıda yazdığım özellikleri hepsini ezer geçer arkadaşım bana güven,detaya gireyim istersen creative zen vision çok eski bir ürün,ses yüksekliği ve ses kalitesi memnun etmez çok,dayımda vardı oradan biliyorum video izlemek istersen de ekranı çok küçük kalıyor hoş olmuyor;archos ise sadece video kalitesine yönlenmiş bir cihaz ses kalitesinden memnun değil kullananlar ayrıca takoz gibi çok büyük ergonomikliği yok hiç taşıması zor;cowona gelelim ses kalitesi bu ikisini ezer geçer kullandım biliyorum,sürekli yeni firmwarelerle yazılımı güncelleniyor bak en son bbe+ eklendi d2+ özellikleri kazandı alet cowon mühendisleri çok iyi çalışıyor,video kalitesi iyi ekran çok küçük değil taşınabilirliği kolay ses yüksekliği çok çok yüksek all in one tarzı yani,kesinlikle d2 diyorum sana...

Hmm ilginç...

Creative Zen Vision:M ekran boyutu: 2.5 inç
    Cowon d2 ekran boyutu: 2.5 inç

• Creative Zen Vision M 60GB sahibiyim. Abim biraz haşat etti. Kulaklık çıkışında sorun var, ya temizlerken bozdum, ya da abim haşat etti. Çok şahane aletti, hala aşırı çok seviyorum makinamı ama benim için dinlenmez durumda. Takıntı yapıyorum böyle şeyleri. Ses kalitesi bence süper, ama bir de D2'leri denemek gerekir.

Benim gibi mallık yapma bence. Şöyle ki; Program + müzik + resim + gerekliler + biraz da video dosyalarının toplamı Cowon'un hafızasını aşıyorsa al Vision:M'i . Ama benim gibi tüm arşivin bir DVD'nin biraz üstündeyse, yani Cowon yetiyorsa, al Cowon'u. Sesi hakkında heryerde süper şeyler okuyorum. Her bilgisayardan müzk alabilyiorsun (Creative de öyle ama sürücüyle ayrı bir başarım elde ediliyor), dokunmatik ekran (Creative : Yatay dokunma bezi), aşırı güçlü ses çıkışı, SD kart yuvası vs... Hele en önemlisi : Arada 5 kata yakın pil ömrü. Creative ve D2 arasında seçimini yap.

• yaptım seçimimi ve 335 tl ye 6 taksitle cowon D2 8 GB aldım..

ürün henüz gelmedi ama inş pişman olmam..
  • hayırlı olsun pişman olmayacaksın.
  • bende CoWon iAudio D2 fiyat-performans olarak çok başarılı olduğunu duydum 2-4-8 gb farketmez nereden bulabilirim? Ankara'da büyük mağazalarda bulabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthNobunaga -- 29 Mart 2009; 21:20:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

quote:

Hmm ilginç...

Creative Zen Vision:M ekran boyutu: 2.5 inç
    Cowon d2 ekran boyutu: 2.5 inç

ikisini de kullandım cowonunki 2.6 inç kadar ölçtüm yani kafadan atmıyorum 2.5 inç ekranlı foto makinem var ondan daha büyük ekranı zaten,zen vision m 2.5 değil ayrıca daha küçük öyle deniyor ama alakası yok 2.4 anca vardır onu da kullandım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 29 Mart 2009; 20:41:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.