arkadaslar bilgisayarimi kullandiktan sonra kapadim ve ertesi gun actigimda acilmadi guc kaynagindadir die birtane aldim ve taktim sorun cozuldu ama ertesi gun tekrar actigimda gene ayni sorun vardi yani acilmadi tekrar birtane guc kaynagi aldim ama bu sefer bir problem verip kendini kapamaya basladi ( EROR: CPU Fan Has Failed! PC will automatically power down in a few seconds. Service PC immediately to prevent damage to CPU.) bu hatayi verip kendini kapatiyo ben cpu faninida degistirdim ama yine ayni sorunu verdi acil yardim edin arkadaslar msj larinizi bekliyorum
cpu fanını anakarta bağladın mı?anakart fanı görmezse sistemin güvenliği açısından kapatır.
Anladığım kadarıyla işlemci fanında bir sorun var sen tekrar bi kontrol et bence. kasanın kapağını aç öle çalıştır bak düzgün çalışıyormu fan.
bagladim hocam bagladim yine ayni sorun devam ediyo cpu faninda sorun yok tekrar tekrar baktim
yazdığın hata cpu fan hatası anladığım kadarıyla fan yetersiz kalabilir yada power yeterli gücü sağlamayabilir. kasayı acıp calıştır bi hava alsın bide öyle dene
hocam kapak felan kalmadi valla komple ana karti yerinden cikardim disarda calistiriyorum bende cpu fani dedim ama yok ya guc kaynagi desen 3 tane sifir aldim ve taktim sorun bi garip ana kartmi gitti acaba