Şimdi Ara

açılmayan bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm. benim eski masaüstü bilgisayar açılıyor ama ekran gelmiyor ben bu bilgisayardaki C diskindeki verileri nasıl kurtarabilirim?

• Diski sokup baska bir bilgisayara baglayin. Bilgilerinizi alabilirsiniz boylece. Daha farkli birkac yontem daha var ama en basiti anlattigim sekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana lazım olan D diski değil. bana lazım olan C diski ama onu nasıl yapacağım
  • Dostum bilgisayar açılıp, ekran açılmıyorsa eğer ram'leri söküp üfle yuvalarını da üfle tekrar tam oturtarak dene. Ekran kartını söküp üfle temizle tak. Bilgisayarın tüm fişlerini çekip bilgisayarın açma tuşuna 3 -4 kez bas. Ekran kartın da hdm çıkışı varsa televizyon da hdm varsa oraya bağlantı yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldrn2000

bana lazım olan D diski değil. bana lazım olan C diski ama onu nasıl yapacağım

@unspoken35 arkadaşın dediği gibi sisteminizde bulunan harddiski söküp başka bir bilgisayara takıp bilgileri alabilirsiniz montaj işlemleri tecrübe gerektirebileceğinden donanım konusunda tecrübeli bir arkadaşınızdan yardım almanızı öneririm.
  • arkadaşlar teşekkür ederim ama bana bilgisayar lazım değil. ben c diskini normal harddisk gibi sanıyordum. ama C diskindekileri nasıl alacağımı bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yldrn2000

arkadaşlar teşekkür ederim ama bana bilgisayar lazım değil. ben c diskini normal harddisk gibi sanıyordum. ama C diskindekileri nasıl alacağımı bilmiyorum

Sizin C diski diye bahsettiğiniz şey harddiskin içindeki ilk bölümdür, sistem harddiskte oluşturulan ilk bölüme C ismini atar.
    Harddiskiniz içinde istediğiniz kadar bölüm oluşturabilirsiniz genelde kullanılan şekliyle diskte iki bölüm açılır birisine sistem (Windows) kurulur diğerine de yedeklenmesini istediğiniz bilgileri (resim, müzik arşivi gibi) koyarsınız. Eğer ikiye bölünmüş bir harddiskiniz varsa sistem ilk bölüme C, ikinci bölüme D ismini verecektir.
    Yani "C diskindeki veri" demek harddiskin içinde birinci bölümde olan veri demek ve buradaki verileri almak için harddiskin sökülerek çalışan bir bilgisayara takılması gerekiyor çünkü C diski diye bahsettiğiniz şey harddiskin içinde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.