aslında haklısın benim ilk mesajım hakkaten sıkılmış bir sphere oyuncusu tepkisi olmuş ama hakkaten 2004'den beri sphere oynamıyorum (çok istisnalar oldu 1-2 ay) yıllardır, oynamam da herhalde bir daha. ben sadece uyuz oluyorum, oynamasam da takip ediyorum çünkü ve görüyorum herkes aynı şeyi yapıyor. daha önceki 30 mesajımda da dediğim gibi. tek derdim buydu. yeni bişey yapsalar da oynamaycağım zaten:)
Yeni nesil oyuncuya hangi nostaljiyi yaşatacaksınız.
Yeni nesilden çok eski nesil bu oyuna geri dönmek istiyor ama eskiden alıştığımız şeyler artık yok...
neyler onlar meselaa ??
ya arkadaşlar yazamadan edemiycem ben 2000 lerin nebula veled oyuncularındanım tabi artık veled deiliz yaş 21 oldu ne günlerdi ozamanlar hala unutamıyorum aklıma geldikçe zewk alıyorum devasal guildler serverin efsane isimleri o büyük aileler sürekli kafeden 10 kisi giren onları gördümü arkadana bakmadan kaçtıgın tipler arkadaşlarımızla mahallemiz wardı resmen ya herşey kalıcıydı oyunda mesele yenilikler degil bence nebula hala güzel bi server oyuncusu az ben oynamıyorum çünki dolucagına inanmıyorum tabi yenilikler güzel olurdu ama en büyük problem yenilik degil ya eskiden ne wardı quaxis wardı (yanlıs yazıyo olabilirm) nebula,hg vardı süperdi nebulada sıra beklerdik girmek için oyuna abanırdık 10 dakikada giremedigimizi bilirdik naytmeyırlı adamı kalwaslıyınca zewkten 13213423 köşe olurduk(veled kafası) :D öyleydi işte aynı şeyler yenilik olmadan olsun nebula dolsun 400 kişi olsun serwer ve 100 kiside girmeye çalıştıgı hali olsn günün 6 7 saati dolu olsun 7x gördümü +15 unicornlu adam görüp OHAAA dielim moonda millet binegi ile şekil yapsın moonda crafterlar takılsın gene shirelerle yanlarından 15 kişilik order chaos kapışması olsun kusura bakmayın uo nostarjisi bu locus yada quan guildlerin ismini bile hatırlıyorum neyse umarım nebula dolar bigün yeniden yoksa olucagı yok bütün serwerlar kapanır inş nebula dışındada orası dolar :P
Seri cinayetler vardı ben o guildin üyesiydim çok sağlamdı. Icarus, Yadigar Uçanpehlivan, Mandrake daha vardı ama isimlerini hatırlayamadım...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme